Mikko Ananin tekee paluun koiralaumaan

7.9.2017

Mad Maxin maalivahtiosaston täydentää paluumuuttaja Mikko Ananin. Nuoresta iästään huolimatta jo kokenut futsalmaalivahti on kärsinyt urallaan kohtuuttoman paljon ikävistä loukkaantumisista ja tulevan kauden ykköstavoite on ensin pelikuntoon pääseminen ja sen jälkeen kunnossa pysyminen. Kunnossa ollessaan Ananin on varmuudella liigan ehdottomia huippuja ja torjuu tarvittaessa pisteet joukkueelleen vaikka sitten yksin.

Moi Maikki! Iloiset uutiset kertovat, että palaat koiralaumaan! Millä mietteillä?

Vähän kakspiippuset fiilikset. Aika Leijonissa oli todella opettavainen. Siellä pääsi kehittymään laadukkaassa ympäristössä, mutta tietyt syyt menivät tällä kertaa edelle. Tietenkin kotikylään on hieno palata ja toivotaan, että seurassa ollaan menty eteenpäin viime kerrasta ja otettu asioista opiksi. Niinkuin pari vuotta sitten sanoin: "En gång Mad Max, Alltid Mad Max!"

Minkälaisia tavotteita sulla on ensi kaudelle ja miten uskot joukkueen pärjäävän?

Tulevalle kaudelle räätälöitiin sellanen pesti, jossa katson muiden maalivahtien perään ja koitan antaa pikkutipsejä tiettyihin asioihin, sekä pelaan mikäli paikat antavat myöten. Uskoahan pitää joukkueen tekemiseen olla aina ja siitä lähdetään, että pleijaripaikasta tapellaan. Toivotaan, että kaikki menee putkeen ja sitoutuminen on aikaisempia vuosia paremmalla tolalla, jotta Alex saa ajettua pelitavan jätkien nuppiin.

Kenet sinä ottaisit Mäxeista mukaan autiolle saarelle?

Kastelvuon Jukan. Voitais puida asiat halki lopullisesti. Ei vaan, eiköhän kaikki ole kunnossa paluun myötä. Raikon Riquelme lähtis mukaan. Voitais jakaa isällisiä neuvoja toisillemme ja itkeä itsemme uneen Arsenalin tilanteen takia.