Futsal-Liiga alkaa - Mäxit kohti Kemiä

22.9.2017

Pelaajavalmentaja Alex valmiina liigakauden avaukseen.
Pelaajavalmentaja Alex valmiina liigakauden avaukseen.

Pitkä odotus on ohi. Mad Max starttaa Futsal-Liigakauden huomenna Kemissä. Pitkälle vierasreissulle saadaan liikkeelle iskukykyinen ryhmä muutamasta harmittavasta poissaolosta huolimatta. Lauantain vastustaja FC Kemi on nuori joukkue, jonka runko on pelannut jo pitkään yhdessä ja on ennakkospekulaatioissa varsinkin kotikentällään erityisen vaarallinen. Kirkkaimpana helmenä kemiläisistä tuikkii varmuudella Iiro Vanha, joka on noussut jo maajoukkueenkin vakiokalustoon. Hänen kanssaan koskilainen koiralauma saa olla tarkkana puolustuksessa. Unohtaa ei sovi toki kokenutta Keijo Huuskoa, jonka horjuttamiseen Mäxeiltä täytyy löytyä oikeat lääkkeet.

Mad Maxin valmennusjohto on tietysti tehnyt kotiläksynsä vastustajan suhteen, mutta avaimet menestykseen löytyvät kuitenkin siitä kuuluisasta omasta pelistä. Pääkäskijä Alexin johdolla uusittua pelitapaa on hiottu ja tullaan toki vielä hiomaan jatkossakin, sillä ihan valmiiseen ei aikataulu ole vielä riittänyt. Varmaa on kuitenkin, että Hullut koirat puristavat itsestään viimeisenkin hikipisaran kentälle ennenkuin kotimatka alkaa.

Pelaajavalmentaja Alexilla oli selvät sävelet, miten kauden avausottelua lähestytään: ”Meidän täytyy tehdä kovasti töitä ja keskittyä, jotta pystymme pelaamaan hyvällä tasolla koko 40 minuuttia. Hävisimme edellisen ottelumme, koska meille tuli kasapäin pallonmenetyksiä kentän kriittisillä alueilla, mitkä vastustaja käytti tehokkaasti hyväksi. Toisaalta me onnistuimme jo oikein hyvinkin joillain osa-alueilla. Teemme töitä, otamme oppia virheistä ja valmistaudumme huolella liigakauden avausmatsiin.”

Näillä eväillä siis Mäxit kohti Kemiä. Huomisen ottelu näkyy suorana Futsal-Liiga.tv:ssä alkaen klo 16:00 osoitteessa https://futsal-liiga.tv/index.php/miehet/fc-kemi.