Kotiavaus huomenna lauantaina

29.9.2017

Mad Max aloittaa Futsal-Liigan kotiottelunsa huomenna lauantaina Liikuntahallissa klo 15:00, kun vastaan asettuu GFT Espoosta.

Kumpikin joukkue on vielä vailla voittoa, kun molemmilla joukkueilla on tappio alla liigan avauskierrokselta. Mad Max koki tappion pitkällä vierasreissulla Kemissä ja GFT puolestaan taipui jopa yllättäväänkin tappioon kotikentällään PJK:n nollattua isännät.

Avauskierroksen tappiosta huolimatta espoolaisnippu lukeutuu, jos nyt ei ihan liigan ennakkosuosikeihin, niin ainakin suosikkien seuraaviin haastajiin. Siitä osoituksena olkoon vaikkapa kauden alun Super Cupin voitto. GFT:n rivejä kentällä johtaa maajoukkuekapteeni Panu Autio ja maalilla pelaa ammattilaisvisiitiltä palannut Antti Koivumäki. Lisäksi tälle kaudelle GFT:n riveihin Jyväskylästä Liikunnan Riemusta siirtyneet vikkelät miehet Ville Vähäkoitti ja Tom Korolainen suunnittelevat sekoittavansa lauantaina koiralauman puolustusrivejä niinikään riemulaistaustaisen päävalmentaja Eemeli Jokisen opeilla.

Mad Max on kasannut rivejään viime viikonlopun tappion jälkeen ja treeneissä on harjoitultu uusia kuvioita, millä avausmatsin staattisesta hyökkäyspelistä saataisiin hieman liikkuvampaa. Toki kaikki tämä puolustuspeliä unohtamatta. Jos nimittäin vielä viime kaudella Ykkösessä sai anteeksi joitakin puolustussekoiluja niin jo ensimmäinen ottelu osoitti, että liigatasolla paketin pitää pysyä kasassa koko ajan kamppaillakseen ottelun voitoista.

Kuinka koiralauman käy kotiavauksessa? Se selviää huomenna lauantaina ja kannattaa tulla paikan päälle katsomaan. Kausikorttimyynti on käynyt kuumana, mutta ottelun lipunmyynnistä voi vielä lunastaa omansa. Yksittäiset otteluliput 8 / 5 € ja tuttuun tyyliin alle 12-vuotiaat katsovat matsin ilmaiseksi. Lipunmyynnissä käy maksuvälineenä käteinen ja Smartumin 5 € liikunta- ja kulttuurisetelit.