Huomenna vastassa tupsukorvat Tampereelta

28.10.2017

Mad Max kohtaa huomenna sunnuntaina Ilveksen Tampereelta. Ottelu alkaa Apian liikuntahallissa klo 15.

Joukkueet kohtasivat jo kertaalleen ennen liigakauden alkua, jolloin Ilves oli Mäxien räväkästä alusta huolimatta selvästi parempi. Tuolloin tosin Alexin kuvioita ei oltu ehditty työstämään kuin parin harjoituksen verran. Jännä nähdä onko voimasuhteissa tapahtunut muutosta tuon jälkeen.

Vierasjoukkue Ilves on aloittanut kautensa vahvasti ja on ennen viikonlopun otteluita sarjassa toisena. Kauden tähän asti ainoa tappio tuli vasta rankkareilla, joten Ilves on siis kerännyt pisteitä jokaisesta ottelusta.

Kotijoukkue Mad Max lähtee otteluun haastamaan vahvaa Ilvestä ja kovana tavoitteena on riistää tamperelaisilta sarjapisteitä ensimmäisen kerran sitten olisikohan ollut kauden 2010-2011. Koiralauma on kerännyt viidestä ottelusta mukavat seitsemän pistettä. Hieno nousu edellisottelun tappioasemasta viime sekunnin voittoon on antanut joukkuelle varmuudella lisää itseluottamusta.

Hieno matsi varmasti tulossa sunnuntai-iltapäivän ratoksi. Kannattaa saapua paikan päälle viihtymään. Otteluliput kustantavat 8 / 5 € ja alle 12-vuotiaat pääsevät ilmaiseksi katsomaan matsia. Lipputiskillä maksuvälineinä käyvät käteinen ja Smartumin viiden euron arvoiset liikunta- ja kulttuurisetelit. Kausikortinkin ehtii toki vielä hankkimaan.

Futsal on toki parasta paikan päällä, mutta futsal-liiga.tv livestriimaa ottelun totuttuun tyyliin.