Huomenna lauantaina vastassa PP-70

10.11.2017

Mad Max hamuaa takaisin voittojen tielle huomenna lauantaina, kun PP-70 Tampereelta saapuu vierailemaan Apian Liikuntahallin hornankattilaan. Futsal-Liigan ottelu potkaistaan käyntiin klo 15:00. Pisteet kelpaisivat kummallekin joukkueelle. Mad Max kaipaa pisteitä parannellakseen asemiaan pudotupelipaikkaa ajatellen ja PP päästäkseen mukaan taisteluun pudotuspelipaikoista.

Vierasjoukkue PP-70 on kerännyt tähän mennessä neljä pistettä sarjataulukkoon kotivoitolla FC Kemistä ja avauskierroksen jatkoaikatappiolla SoVolle, mikä oikeuttaa sarjataulukossa toiseksi viimeiseen sijaan. Tamperelaiset eivät ole juuri maaleilla juhlineet otteluissaan. Tehtyjä maaleja 11, kun taas päästettyjä on 29 kappaletta. PP:n tehokkaimmat pelurit ainakin tehopistein mitattuna ovat olleet tähän mennessä neljä syöttöpinnaa kerännyt Joona-Petteri Valkama sekä kolme maalia mieheen tehneet Jussi Rasva ja Matias Hovi.

Mad Max kärsi edellisessä ottelussa tappion PJK:n vieraana ja lähtee nyt parantamaan vajaan viikon takaisesta matsista. Mad Max on onnistunut hyökkäyspäässä mukavasti 22 kertaa, mutta edelleenkin suurin kehityskohde on varmasti tilkitä puolustus kuntoon. Päästetyt 30 maalia ovat nimittäin eniten koko liigassa. Edellinen kotiottelu Ilvestä vastaan oli malliesimerkki uhrautuvaisesta ja keskittyneestä puolustuspelaamisesta, joten siihen täytyy pyrkiä myös PP:tä vastaan. Mäxien tehokkaimmat kauden ensimmäisellä kolmanneksella ovat olleet 6+4 tehot iskenyt Alex ja Mikko Heritty 2+5 tehoillaan.

Joka tapauksessa kova Pirkanmaan porukoiden keskinäinen kamppailu liigapisteistä tulossa. Kannattaa saapua jälleen paikan päälle viihtymään. Otteluliput kustantavat 8 / 5 € ja alle 12-vuotiaat pääsevät ilmaiseksi katsomaan matsia. Lipputiskillä maksuvälineinä käyvät käteinen ja Smartumin viiden euron arvoiset liikunta- ja kulttuurisetelit.

Futsal on parasta paikan päällä, mutta futsal-liiga.tv livestriimaa ottelun totuttuun tyyliin, jos on jostain ihmeen syystä estynyt tulemaan paikalle.