Loppiaispeleille tulee vieraaksi Someron Voima

4.1.2018

Matti Jussila on valmiina kohtaamaan Voiman. (calahan.kuvat.fi)
Matti Jussila on valmiina kohtaamaan Voiman. (calahan.kuvat.fi)

Joulutauko on pidetty, vuosi vaihdettu ja on aika palata jälleen tositoimiin Futsal-Liigan merkeissä, kun Mad Maxin vieraaksi Liikuntahalliin saapuu Someron Voima. Kotijoukkueella jäi varmasti jotain hampaankoloon edellisestä kohtaamisesta Somerolla, missä Alexin ulosajon jälkeen somerolaiset paukuttelivat taululle kovat voittolukemat. Sen jälkeen koskilaiset ovat pelanneet kaksi ottelua Akaan Leijonaa vastaan ilman pelikiellosta kärsinyttä pelaajavalmentajaansa ja niistä peleistä ei sitten jäänyt sitäkään vähää kerrottavaa.

Uusi vuosi tuo mukanaan uudet kujeet, mutta se on selvää, että pelin pitää parantua, jotta pistetili karttuu tavoitteena olevan playoff-paikan arvoisesti. Tällä hetkellä koiralauma makoilee juurikin viimeiseen pudotuspelipaikkaan oikeuttavalla kahdeksannella sijalla.

”Vaikea peli tulossa ihan varmasti, koska SoVo on hyvä joukkue, missä on paljon kokeneita ja taitavia pelaajia. Lisäksi he pelaavat fyysistä peliä sääntöjen rajamailla tai jopa ylikin, mikä on tietysti vaikeaa meidän nuorelle joukkueelle. Meidän täytyy vaan pitää pää kylmänä ja keskittyä omaan hommaamme. Edelliset pelit eivät ole menneet hyvin, mutta nyt täytyy vaan saada omaa tekemistä siihen suuntaan, mitä se syksyllä oli parhaimmillaan. Jos se onnistuu niin Mad Max on inhottava vastustaja kenelle tahansa”, tuumaili paluun kentälle tekevä pelaajavalmentaja Alex.

Loppiaisen matsi potkaistaan käyntiin tuttuun tyyliin klo 15:00. Liput myös tuttuun tyyliin 8 / 5 euroa ja alle 12-v. matsiin ilmaiseksi. Kausikortillahan pääsee toki myös runkosarjan matseihin. Uutuutena tämän kauden runkosarjan loppuihin kotiotteluihin pääsee myös Valkeakosken Kiekko-Ahman kausikortilla. Toki seurayhteistyön nimissä myös Mäxien kausikortilla pääsee Wareenaan katsomaan kiekkoa loppukauden ajan. Käykää matseissa, sillä urheilu on parasta paikan päällä!