Huomenna vastassa PJK Pirkkalasta

26.1.2018

Matti Jussila palaa yhden pelin huililta tositoimiin. (calahan.kuvat.fi)
Matti Jussila palaa yhden pelin huililta tositoimiin. (calahan.kuvat.fi)

Huomenna lauantaina pelataan jälleen Futsal-Liigaa Liikuntahallissa, kun PJK Pirkkalasta saapuu mittaamaan kotijoukkue Mad Maxin pelikunnon. PJK on tällä hetkellä koskilaisten lähin uhkaaja taistelussa playoff-paikasta ja majailee sarjataulukossa yhdeksäntenä kuuden pisteen päässä koiralaumasta. Viime viikonloppuna Mäxit torpedoivat PeePeen haaveita playoff-paikasta ja sama temppu olisi tarkoitus tehdä nyt pirkkalalaisille.

Siinä missä Mad Max on saanut pelinsä paremmin raiteilleen tämän vuoden puolella, jatkaa PJK tappioputkessa. Syksyllä hyvin sarjan aloittanut PJK on itseasiassa voittanut viimeksi juuri Mad Maxin joukkueiden edellisessä kohtaamisessa Pirkkalassa marraskuun alussa. Sen jälkeen tappioita on kertynyt peräti kahdeksan peräkkäin. Se ei kuitenkaan poista tosiasiaa, että PJK on huomenna varmuudella vaarallinen vastustaja Mäxejä vastaan. Jaossa on jälleen tärkeitä sarjapisteitä, joten kannattaa saapua paikan päälle katsomaan. Ottelu käynnistyy tavalliseen tapaan klo 15:00.

Pääsyliput kustantavat 8 / 5 euroa ja alle 12-vuotiaat pääsevät katsomoon ilmaiseksi. Maksuvälineinä käyvät käteinen raha ja Smartumin setelit sekä uutuutena voit maksaa nyt myös ePassin mobiilisovelluksella.