Huomenna vastassa Vaasan Ruutupaidat

16.2.2018

Justus Kunnas ja Jesse Collin eksyttävät vastustajia lauantaina Liikuntahallilla. (calahan.kuvat.fi)
Justus Kunnas ja Jesse Collin eksyttävät vastustajia lauantaina Liikuntahallilla. (calahan.kuvat.fi)

Mad Max kohtaa lauantain kotiottelussaan Ruutupaidat Vaasasta. Futsal-Liigan runkosarja alkaa kaartua loppusuoralle ja sarjakierroksia on pelaamatta enää viisi. Molemmille porukoille pisteet tulisivat tarpeeseen. Koskilainen lauma hulluja koiria metsästää sitkeästi viimeisiä playoff-paikkoja, joista pitää edelleenkin kiinni kolmen pisteen erolla seuraavaan uhkaajaan. Ruutupaitojen tilanne on vieläkin tukalampi, sillä joukkue on sarjataulukossa viimeisenä kerättyään tähän mennessä vain kahdeksan pistettä.

Syyskierroksen keskinäisessä ottelussa Mad Max nousi vasta päätösminuuttien hurjalla loppukirillä Ruutupaitojen ohi ja kova ottelu on varmuudella luvassa huomennakin. Ruutupaidat nojaa edelleenkin hieman keskimääräistä enemmän old school -tyyppiseen targetpelaamiseen ja siihen kotijoukkueen tulee olla valmis reagoimaan. Lisäksi oman pään merkkausvirheitä sopisi tulla roimasti vähemmän kuin tappio-ottelussa Ilvestä vastaan. Hyökkäyssuuntaan kuviot olivatkin varsinkin ensimmäisellä jaksolla viimeistelyä vaille kunnossa.

Ihan parhaasta lähtökohdasta koiralauma ei pääse otteluun, sillä jonkinasteinen flunssa- ja sairasteluepidemia on pyyhkäissyt viikolla joukkueen yli, mikä on häirinnyt otteluun valmistautumista. Se nyt on kuitenkin kauden aikana jo tullut selväksi, että Mad Max taistelee aina loppuun asti oli tilanne sitten mikä hyvänsä ja eiköhän askiin saada varsin kilpailukykyinen futsaljoukkue.

Ainakin tämän kauden runkosarjan osalta mahdollisuudet nähdä Koskin futsalylpeys parketilla vähenevät, joten kannattaa lähteä lauantaina hallille. Pikkukoirat (07-junnut) lämmittelevät ensin Liikuntahallin kiukaan kuumaksi kotiturnauksessaan ja isommat koirat astelevat estradille klo 15.

Junnupelit näkee toki ilmaiseksi, mutta liigaotteluun joutuu kaivamaan kuvetta ellei satu omistamaan kausikorttia. Pääsyliput kustantavat 8 / 5 euroa ja alle 12-vuotiaat pääsevät katsomoon ilmaiseksi. Maksuvälineinä käyvät käteinen raha ja Smartumin kulttuuri- ja liikuntasetelit. Lisäksi voit maksaa lippusi nyt myös ePassin mobiilisovelluksella.