Kotitupla tarjolla Liikuntahallilla - vastustajina FC Kemi ja Sievi FS

2.3.2018

Juhliiko Mad Max viikonloppuna Liikuntahallilla? (calahan.kuvat.fi)
Juhliiko Mad Max viikonloppuna Liikuntahallilla? (calahan.kuvat.fi)

Futsal-Liigan runkosarja lähestyy vääjäämättä loppuaan ja pelaamatta on enää kolme kierrosta. Mad Max jatkaa playoff-paikan jahtaamista tulevana viikonloppuna kahdella kotiottelulla. Lauantaina vieraaksi saapuu FC Kemi ja sunnuntaina koiralauman kunnon mittaa Sievi FS.

Lauantain vastustaja FC Kemi on sarjataulukossa pykälän Mad Maxin edellä, joskin piste-eroa on kertynyt jo seitsemän sarjapisteen verran. Kemiläisten tavoittaminen lienee koskilaisille jo mahdotonta, mutta pelattavaa riittää muutenkin. Mäxien etumatka seuraavaan uhkaajaan on viisi pistettä, joten jokunen piste vielä tarvitaan varmistamaan kauden jatkuminen pudotuspeleissä. Joukkueet kohtasivat tällä kaudella heti liigan avauskierroksella ja tuolloin kemiläiset nappasivat voiton selvin numeroin ja niinpä koiralaumalla onkin mainio tilaisuus kuitata tuo tappio.

Sunnuntaina vastassa onkin sitten kolminkertainen ja hallitseva Suomen mestari Sievi FS. Runkosarjan voitto näyttää tällä sesongilla jo karanneen, mutta siitä huolimatta Sievi on pelannut vahvan kauden. Syyskierroksella Mad Max haastoi vahvasti Sieviä vierasottelussa ja onnistuikin venyttämään ratkaisun jatkoajalle, missä Sievi oli lopulta kuitenkin vahvempi.

Miten käy matseisssa viikonloppuna, kun koiralauma lähtee kirkastamaan syyskierroksella kärsittyjä tappioita? Päästäänkö Liikuntahallissa juhlimaan playoff-paikan sinetöintiä vai joudutaanko sittenkin jännittämään vielä viimeisellä kierroksella? Kannattaa tulla hallille. Matsit starttaavat molempina päivinä klo 15. Liput kustantavat 8 / 5 €. Alle 12-vuotiaat katselemaan ilmaiseksi. Lipputiskille voit maksaa käteisellä, smartumin 5 € arvoisilla liikunta- ja kulttuuriseteleillä sekä e-passilla.