Sopimusuutisia playoffien kynnyksellä - Jesse Collin ja Matti Jussila jatkavat seuraavat pari kautta

15.3.2018

Matti Jussila taituroi myös seuraavat kaksi kautta Mad Max -paidassa. (calahan.kuvat.fi)
Matti Jussila taituroi myös seuraavat kaksi kautta Mad Max -paidassa. (calahan.kuvat.fi)
Jesse Collin kellottaa Mad Maxin paidassa isoja minuutteja myös seuraavat kaksi kautta. (calahan.kuvat.fi)
Jesse Collin kellottaa Mad Maxin paidassa isoja minuutteja myös seuraavat kaksi kautta. (calahan.kuvat.fi)

Otetaanpas tähän ennen playoff-otteluiden alkua pari mieluisaa sopimusuutista. Luottopelaajat Matti Jussila ja Jesse Collin ovat tehneet kahden vuoden jatkosopimukset Mad Maxin kanssa. Molemmat ovat olleet isossa roolissa jo tällä kaudella, mutta kummallakin pelurilla riittää potentiaalia vieläkin kirkkaampiin valoihin. Mad Max -toimitus esitti molemmille perinteiset ”miltä nyt tuntuu” -tyyppiset kysymykset.

 

Moro Masa! Teit kahden vuoden jatkon Mad Maxiin. Millä mietteillä?

Hyvillä mietteillä tottakai. Täällä voi kehittyä ja oppia lajista paljon uutta, joten en näe syytä miksen täällä jatkaisi. Meillä on hyvä jengi.

Minkälaisena näet Maxien tulevaisuuden? Vaikka tämäkin kausi on vielä kesken niin minkälaiset odotukset on ensi kaudesta?

Tulevaisuuden näen positiivisena. Tällä kaudella päästiin jo kahdeksan parhaan joukkoon, mikä tuli ehkä vähän yllätyksenä ja ens kaudella lähdetään parantamaan entisestään. Uskon, että jos tehdään duunia entistä kovemmin niin tullaan olemaan korkeammalla myöskin. Alexin jatko oli tietysti iso juttu, koska kaveri on sarjan parhaita pelaajia ja kehittää meitä muitakin koko ajan eteenpäin. Mennään kuitenkin tää kausi ekaks loppuun ja kaikkihan on vielä mahdollista. Playoffit on aina playoffit.

 

Moro Jesse! Kahden vuoden jatkopahvi Mad Maxiin. Millä mietteillä?

Morjesta vaan! Hyvillä mielin laitoin nimen paperiin. Luottoa on tullut lisää vuosi vuodelta ja peliminuutit kasvaneet sitä mukaa.

Minkälaisena näet seuran tulevaisuuden? Vaikka tämäkin kausi on vielä kesken niin minkälaiset odotukset on ensi kaudesta?

Mäxien tulevaisuus näyttää tällä hetkellä valoisalta. Alexin jatkosopimus varmasti herättää kiinnostusta nykyisissä pelaajissa jatkoa ajatellen ja toivottavasti myös muiden joukkueiden pelaajat pitävät meitä mahdollisena joukkueenaan tulevaisuudessa. Joukkueen taustoilta löytyy paljon innostusta lajia kohtaan ja he ovat myös mahdollistaneet sen, että pelaajat saavat rauhassa keskittyä itsensä ja pelin kehittämiseen.

Tällä kaudella on nuori joukkue saanut taas tärkeää kokemusta liigapeleistä ja siitä hyvänä palkintona playoff-paikka. Ensi kaudella tavoitteena vähintään pleijaripaikan uusiminen ja sijoituksen parantaminen. En näe mitään syytä, miksi näin ei tulisi tapahtumaan!