KaDy otti voiton ensimmäisessä kohtaamisessa

17.3.2018

Alexin maali ei riittänyt lauantaina voittoon asti. (calahan.kuvat.fi)
Alexin maali ei riittänyt lauantaina voittoon asti. (calahan.kuvat.fi)

KaDy otti ensimmäisen kiinnityksen Futsal-Liigan puolivälierien ottelusarjassa 4-1 (0-0) lukemin. Mad Max pisti kampoihin, mutta jyväskyläläisten tehohetki toisen jakson alkupuolelle oli liikaa koiralaumalle.

Ottelun kulkuhan meni kuten ennakoitiinkin eli KaDy pitää palloa ja pelaa pallonhallintapeliään Mäxien keskittyessä tiiviiseen puolustukseen ja vastaiskuihin. Avauspuolikkaalla Mad Maxin puolustus hyvin pelanneen maalivahti Jan Holmin johdolla ehti KaDyn laukausten tielle, mutta toisen jakson alussa pari pientä unohdusta erikoistilanteissa ja kotijoukkue karkasi johtoon Miika Hosion ja Jukka Kytölän maaleilla.

Mäxeilläkin oli toki omat tilanteensa, joista useimpien arkkitehteinä toimivat Mikko Heritty ja Alex, mutta maaliin asti palloa ei saatu. KaDy sen sijaan onnistui lisäämään johtoaan ensin Mikko Kytölän osumalla ja sitten Jukka Kytölän toisella maalilla. Koiralauma onnistui kavennuksessa, kun Alexin laukaus tai syöttöyritys ohjautui sopivalla kimmokkeella verkon perukoille. Lopun ylivoimapyörityksessä vierasjoukkueelle tarjoutui vielä pari mainiota tonttia kavennukseen, mutta enempää maaleja ei enää nähty.

”Olen todella ylpeä meidän esityksestä tänään. Olimme hyviä puolustuksessa erityisesti ekalla jaksolla sarjan parasta pallonhallintajoukkuetta vastaan. Pari pientä virhettä sitten kostautui toisella jaksolla ja missattiin myös muutama hyvä maalipaikka. Mun mielestä näytettiin, että pystytään pelaamaan näitä playoff-pelejä ja meillä on myös omat mahdollisuutemme. Parannetaan huomiseksi pykälällä ja lähdetään taas haastamaan KaDya”, kehui pelaajavalmentaja Alex hyvin taistellutta joukkuettaan.

Paremmasta joukkueesta ei kuitenkaan jäänyt lauantain matsissa epäselvyyttä vaan jyväskyläläiset hallitsivat runkosarjan voittajan elkein kotisalissaan. Huomenna koskilaisille tarjoutuu kuitenkin uusi mahdollisuus horjuttaa mestarisuosikkia, kun ottelusarjaa jatketaan samalla areenalla.

 

1. puolivälieräottelu

KaDy – Mad Max 4-1 (0-0)

21:55 Miika Hosio (Jukka Kytölä) 1-0, 26:55 Jukka Kytölä (Sergei Korsunov) 2-0, 27:58 Mikko Kytölä (Jani Korpela) 3-0, 29:39 Jukka Kytölä 4-0, 31:16 Alex 4-1.

Mad Max kokoonpano:

Jan Holm (mv), Riku Raikko, Harri Matinaro, Roope Jokela, Mikko Heritty, Kim Lingman, Justus Kunnas, Alex, Jesse Collin, Veeti Lahtinen, Matti Jussila, (Joonas Mikkola (mv)).