KaDy otti toisen kiinnityksen

18.3.2018

Matti Jussilan hyvä vire ei tuonut vielä voittoa. Kuinka käy Koskissa ensi viikonloppuna? (calahan.kuvat.fi)
Matti Jussilan hyvä vire ei tuonut vielä voittoa. Kuinka käy Koskissa ensi viikonloppuna? (calahan.kuvat.fi)

Niin siinä vain kävi, että KaDy nappasi toisenkin kiinnityksen välieräpaikkaan. Tällä kertaa lukemat olivat loppusummerin soidessa 5-2 (2-0). Yllättävää ei ollut, että ottelun kulku noudatteli samaa kaavaa kuin ensimmäisessäkin kohtaamisessa. Dynamo pyöritti pallonhallintapeliään Mad Maxin keskittyessä tiiviiseen puolustuspeliin ja vastaiskuihin. Mäxit olivat kuitenkin tehneet kotiläksynsä, sillä pallonriistoihin päästiin huomattavasti eilistä paremmin. Vastahyökkäysten viimeistelyssä sen sijaan ei ollut ihan riittävää tehokkuutta vaan laukaukset kolahtelivat usein Jyväskylän Monnarin päätyseiniin.

Ottelun alussa Mad Maxin puolustuspakka pysyi hyvin kasassa ja maalille tähän matsiin tullut Mikko Ananin esitti varmoja otteita. KaDyn avausmaalille hänkään ei voinut mitään, kun Miika Hosio pääsi Jukka Kytölän laitahaaston jälkeen siirtämään pallon takatolpalta verkkoon. KaDyn pallonhallinnan lomassa Mäxeillekin avautui hyviä paikkoja, joista parhaat taisivat olla Alexilla ja Jesse Collinilla, mutta maajoukkueveskari Savolainen ei ollut vielä ohitettavissa Dynamon maalilla. Collinin ottelu jäi harmillisesti kesken jo avausjaksolla, kun mustapaidoille tärkeä pelaaja lähti hakemaan tikkejä kasvoihinsa saatuaan osumaa kyynärpäästä. Lisää kylmää vettä koiralauman niskaan tarjoili Jukka Kytölä, joka siivosi pallon maaliin maalinedushässäkän keskeltä. Tauolle kahden maalin kotijohdossa.

Toisen jakson alussa Mad Max sai palkinnon taistelustaan ja onnistui kaventamaan, kun Alex onnistui maalinteossa Matti Jussilan esityöstä. Vierasjoukkueen kannalta valitettavasti Miika Hosio pääsi kuittaamaan vain tovin kavennuksen jälkeen. Koiralauma ei kuitenkaan lannistunut ja mainiosti ottelusarjassa pelannut Matti Jussila toi hienolla laukauksella koskilaiset jälleen maalin päähän. Syöttöpinna Harri Matinarolle. Muutama minuutti edellisestä Mäxien kiri koki jälleen kolauksen, kun Miika Hosio viimeisteli hattutemppunsa täyteen hienon kuvion päätteeksi. Loppunumerot viimeisteli Jukka Kytölä KaDyn pitkän pallonhallinnan jälkeen, kun vierasjoukkueen puolustus hieman herpaantui ja laukaukselle jäi liikaa tilaa. Lopussa Mäxit jahtasivat lisämaaleja 5vs4 pyörityksellä, mutta KaDy onnistui estämään ihan huippupaikoille pääsyn.

”Tosi hyvältä maistunut playoff-futsal. Ollut kovia pelejä ja hyvin ollaan laitettu KaDylle kampoihin. Omat virheet vaan minimiin, koska KaDy rankaisee niistä kovalla kädellä. Ensi viikolla sitten kaikki peliin ja voitto kotiin”, kehui Matti Jussila pudotuspelitunnelmaa ja suuntasi katsettaan jo kotiotteluihin.

KaDy johtaa nyt otteluvoitoin 2-0 ja on siis enää yhden voiton päässä välieristä. Ottelusarja jatkuu ensi viikonloppuna Mad Maxin kotiotteluilla Liikuntahallissa. Mäxit tarvitsevat voiton seuraavasta lauantaina pelattavasta kamppailusta, jotta Koskissa pelattaisiin myös sunnuntaina.

 

2. puolivälieräottelu

KaDy – Mad Max 5-2 (2-0)

6:15 Miika Hosio (Jukka Kytölä) 1-0, 17:06 Jukka Kytölä (Sergei Korsunov) 2-0, 23:02 Alex (Matti Jussila) 2-1, 26:01 Miika Hosio (Mikko Kytölä) 3-1, 27:12 Matti Jussila (Harri Matinaro) 3-2, 31:33 Miika Hosio (Mikko Kytölä 4-2, 34:40 Jukka Kytölä (Jani Korpela) 5-2.

Mad Max kokoonpano:

Mikko Ananin (mv), Riku Raikko, Harri Matinaro, Mikko Heritty, Kim Lingman, Justus Kunnas, Nico Seeck, Alex, Jesse Collin, Veeti Lahtinen, Matti Jussila, (Jan Holm (mv)).