Mad Max valmiina taisteluun kolmanteen puolivälierään

22.3.2018

Mad Max on kovassa paikassa lauantaina. Millä juonilla pelit jatkuu myös sunnuntaina? (calahan.kuvat.fi)
Mad Max on kovassa paikassa lauantaina. Millä juonilla pelit jatkuu myös sunnuntaina? (calahan.kuvat.fi)

Suosikkina ottelusarjaan lähtenyt runkosarjan voittaja Kampuksen Dynamo piti kotiedun kahdessa ensimmäisessä puolivälieräottelussa ja niinpä Koskin ylpeys Futsal Mad Max lähtee kolmanteen otteluun tilanteesta, missä ottelu on voitettava, jos hienosti jo tähän mennessä pelattua kautta halutaan jatkaa eteenpäin. Tilanne ottelusarjassa on koskilaisittain vaikea, muttei suinkaan toivoton. Koiralauma on nimittäin laittanut kotisalissaan Liikuntahallissa ahtaalle monet sarjan kärkijoukkueet ja muistissa on hyvin esimerkiksi syyskierroksen hieno taistelu juuri Kadya vastaan. Tuolloinhan varsinaisen peliajan pisteet tasattiin ja ottelu venyi jatkoajalle, missä jyväskyläläiset kuitenkin veivät yhden tarjolla olleen lisäpisteen.

Samanlaista ja vieläkin parempaa taistelua ja peliä vaaditaan Mäxeiltä lauantaina, kun puolivälieräsarjan kolmas ottelu puhalletaan käyntiin klo 15. Ja sehän on varmaa, että Hullut koirat laittavat kaikkensa likoon tärkeään otteluun. Odotettavissa on, että KaDy hallitsee edelleenkin pelivälinettä isomman osan peliajasta ja Mäxit keskittyvät rakkikoiramaiseen puolustuspeliin. Otteluparin toisessa kohtaamisessa koiralaumalle tarjoutui lukuisia maalipaikkoja hyvistä vastaiskuista, mutta nyt viimeistelytehojen pitää parantua vielä parilla napsulla ja eiköhän viikon treeneissä ole etsitty kotikentän maalien koordinaatit kohdalleen. Jos nyt jotain erityistä parannettavaa saa toivoa nettitoimituksen puolesta niin se on puolustettavat erikoistilanteet. Ne ovat olleet Mad Maxin heikko kohta kuluneella kaudella ja yksi parhaiten - tai pahiten - koiralaumaa niistä rankaisseista on juurikin Dynamo.

Mäxien kotiotteluista on ollut varsin mukava tunnelma koko kauden ja muutamassa matsissa ollaan päästy jo hyvin lähelle hurmiota. Jos nyt aikoinaan pelattuja loppusarjan otteluita ei lasketa varsinaisiksi pudotuspeliotteluiksi niin Mad Max hakee edelleenkin historiansa ensimmäistä playoff-voittoa. Kotijoukkue toivoo, että koskilainen futsalkansa saapuukin sankoin joukoin hallille kannustamaan ja kokemaan pudotuspelitunnelmaa yhdessä. Voitollahan saadaan kokea playoff-huumaa uudestaan heti sunnuntaina.

Tiketit otteluun kustantavat normaaliin tapaan 8 / 5 euroa. Alle 12-v. lapset katsomoon ilmaiseksi. Tavallinen kausikortti ei enää käy playoff-ottelussa, mutta Mad Max Klubi -kortilla pääsee edelleenkin sekä seuraamaan ottelua, että myös nauttimaan klubitilojen antimista. Maksuvälineinä lipunmyynnissä käyvät käteinen, Smartumin 5€ liikunta- ja kulttuurisetelit sekä e-passin mobiilimaksu.