Mad Max kesälomille

25.3.2018

Mikko Ananin pelasi upean ottelun, mutta sekään ei tällä kertaa riittänyt siivittämään Mad Maxia voittoon. (calahan.kuvat.fi)
Mikko Ananin pelasi upean ottelun, mutta sekään ei tällä kertaa riittänyt siivittämään Mad Maxia voittoon. (calahan.kuvat.fi)

Mad Maxin hieno taistelu kotiyleisön edessä ei riittänyt pidentämään puolivälieräsarjaa vaan Kampuksen Dynamo varmisti paikkansa jatkossa lukemin 0-2 (0-0). Mäxit joka tapauksessa hyvän kauden päätteeksi kesälomille punomaan uusia juonia tulevalle sesongille.

Ottelu noudatteli tuttua käsikirjoitusta. KaDy piti palloa Mad Maxin keskittyessä tarkkaan puolustuspelaamiseen. Koskilaisten puolustus viimeisenä lukkonaan maalivahti Mikko Ananin onnistuikin pitimään vieraat pitkään nollilla. Kotijoukkueen parhaat tilanteet tulivat Matti Jussilalle, joka laukoi pallon kuitenkin vain maalin tolppaan sekä Alexille, jonka laukaus hyvästä paikasta vain hiukan ohi maalin.

KaDy pelasi palloa enemmän pystyyn pivotille verrattuna aikaisempiin kamppailuihin ja onnistuikin sillä luomaan hämmennystä Mad Maxin puolustukselle. Useimmin juuri pivotin paikalla häärinyt ja vahvasti vääntänyt Jani Korpela sai lopulta palkinnon ja onnistui laukomaan kulmapotkusta ottelun avausmaalin vain kolme minuuttia ennen matsin loppua.

Mad Max otti maalivahdin pois välittömästi ja lähti hakemaan tasoitusta. Kuten parissa edellisessäkin ottelussa Mäxien ylivoima ei onnistunut oikein rikkomaan jyväskyläläisten puolustusmuodostelmaa ja tuhannen taalan paikkoja tasoitusmaalin viimeistelyyn ei onnistuttu luomaan. Kertaalleen pallo valui vain vähän ohi tolpan, mutta siinäpä ne paikat sitten olivatkin. Loppusummerin jo soidessa KaDyn Miika Hosio lirutti pallon Mäxien tyhjään ja ottelun loppunumerot olivat valmiit.

Mad Max laittoi hienosti kampoihin ennakkosuosikille kaatuen saappaat jalassa kaikissa otteluissa, mutta voitot siis silti KaDylle 3-0.

Mad Max kiittää ja kumartaa sekä toivottaa jo ensi kauden matkaan mukaan niin kannattajat kuin tukijatkin. Pysykäähän kanavalla, koska lähiaikoina luvassa lisää sopimusuutisia ja eiköhän tässä oteta vielä loppuyhteenvetoa tästä kaudesta pelaajavalmentaja Alexin kanssa. Toki höystettynä ensi kauden suunnitelmilla.