Kim Lingman solmi jatkosopimuksen

28.5.2018

Kim Lingman taistelee Mad Maxin riveissä myös tulevalla kaudella. (calahan.kuvat.fi)
Kim Lingman taistelee Mad Maxin riveissä myös tulevalla kaudella. (calahan.kuvat.fi)

Kim Lingman jatkaa Mad Maxissa 1+1 -vuotisella sopimuksella, missä seuralla on optio jälkimmäisestä kaudesta. Toijalan lahja koskilaiselle palloilulle siirtyi lainasopimuksella koiralaumaan kesken viime kauden ja lunasti heti paikkansa joukkueessa. Aiemmin urallaan harmillisen paljon loukkaantumisista kärsinyt 23-vuotias peluri oli loppukaudesta vahvassa vireessä ja hyvän puolustuspelaamisen lisäksi onnistui iskemään muutaman tärkeän maalin, mitkä auttoivat varmistamaan joukkueen playoff-paikkaa.

 

Moro Kim! Tulit viime kaudella lainalle Mad Maxiin ja nyt teit jatkosopimuksen. Ilmeisesti meno maistui koiralaumassa vai mitkä olivat perimmäiset syyt jatkosopimukseen kirjoittamiseen?

Hyvältä maistui meno heti alusta lähtien, kun liityin porukkaan. Tuntuu, että täällä saan valmentajalta luottoa ja muutenkin erittäin hyvä fiilis siitä, että koko seura on menossa vauhdilla eteenpäin.

Millainen futsalpelaaja olet mielestäsi ja mitkä ovat ensi kauden tavoitteet?

Omat vahvuudet ovat varmaankin puolustuspäässä enemmän. Pallollista pelaamista täytyy kehittää ehdottomasti. Joukkueena lähdemme ilman muuta parantamaan viime kauden sijoitusta.

Alex jatkaa joukkueen peräsimessä myös ensi kaudella. Joko sinulta taittuu espanjan kieli?

Ei vielä, mutta ehkä ensi kaudella sitten.