Mad Max Liittocupin finaaliin

17.9.2018

Rixa Raikko laukoi maalin koiralaumalle. (calahan.kuvat.fi)
Rixa Raikko laukoi maalin koiralaumalle. (calahan.kuvat.fi)

Mad Max voitti PP-70:n rankkareilla ja eteni Liittocupin finaaliin. Varsinainen peliaika päättyi tasan 2-2. Koskilaiset hallitsivat ottelua melko suvereenisti, mutta sortuivat heikkoon viimeistelyyn, mikä piti tamperelaiset mukana matsissa loppuun saakka.

”Ei oltu matsissa ihan terävimmillään, mikä näkyi varsinkin maalipaikkojen hyödyntämisessä ja kentän vikalla kolmanneksella, missä pitäisi löytää oikeat ne oikeat kombinaatiot murtautua tekopaikoille. Hyviä aihioita on, mutta hiomista vielä riittää. Muutenkin liike, sekä pallon että miesten, ei ollut parasta mahdollista, mutta silti hallittiin tapahtumia paria yksittäistä hetkeä lukuunottamatta. Hyvä, että saatiin kuitenkin voitto rankkareilla ja saadaan yksi kova testi vielä ennen liigan alkua. Finaalista tulee varmasti ihan erilainen matsi”, pohdiskeli pelaajakoutsi Alex matsin jälkeen.

Finaalissa vastus onkin sitten Tampereen piirin kovinta mahdollista sorttia, kun viime kauden liigahopean jälkeen entisestään vahvistunut Leijona Futsal isännöi koiralaumaa Akaan Toijalan monitoimiareenalla lauantaina 22.9. klo 15:00.

Futsal-Liiga laitetaan käyntiin seuraavana lauantaina 29.9. kotiottelulla ja vastaan asettuu jälleen PP-70. Vielä on hyvää aikaa hankkia Mad Maxin ja Kiekko-Ahman yhteiskausari hintaan 50€.