Leijona vei Liittocupin nimiinsä

23.9.2018

Mikko Heritty ja Harri Matinaro osuivat Leijonaa vastaan. (calahan.kuvat.fi)
Mikko Heritty ja Harri Matinaro osuivat Leijonaa vastaan. (calahan.kuvat.fi)

Leijona Futsal oli liian kova pala purtavaksi Mad Maxille Liittocupin finaalissa Toijalassa. Kotijoukkue vei voiton lukemin 7-3 (3-0). Koiralauman avausjakson pari mustaa minuuttia ja kolme takaiskumaalia osoittautuivat liian vaikeaksi kiriä kiinni toisella puolikkaalla. Maalin tappioasemassa Mäxeillä oli muutama huipputontti tasoitukseen, mutta Leijona iski lopulta vaarallisista nopeista vastaiskuistaan tarvittavat maalit. Lopullisen niitin Mad Maxin voittohaaveille antoi hyvän matsin pelanneen Kim Lingmanin ulosajo tunteita kuumentaneiden ja hivenen kyseenalaistenkin tilanteiden jälkeen.

”Paljon hyvää, mutta paljon on parannettavaa. Pallonmenetyksiä väärien pelivalintojen jälkeen ja niistä seuranneita vastaiskuja tuli varsinkin ekalla jaksolla ihan liikaa. Niitä on vaan pakko saada pois jatkossa. Kasattiin hyvin rivit toiselle jaksolle ja pakotettiin Leijona meidän hyvillä otteilla puolustuskannalle eikä olisi mielestäni ollut mikään vääryys vaikka oltaisiin se tasoituskin sieltä saatu. No tasoitusta ei saatu, mutta saatiin se opetus, että meidän oman hermokontrollin täytyy vaan pitää vaikka vastustaja tai jopa tuomaristo yrittää hämmentää”, mietiskeli Alex matsin jälkeen.

Treenikausi alkaa olla nyt taputeltu ja Futsal-Liigan tosipelit alkavat tulevana lauantaina. Mad Maxin vastustajaksi avauskierrokselle saapuu PP-70 Tampereelta.