Kapteeni Jesse Collinin johdolla pleijarit tavoitteena

27.9.2018

Jesse Collin johtaa koiralauman rivejä kohti liiga-avausta. (calahan.kuvat.fi)
Jesse Collin johtaa koiralauman rivejä kohti liiga-avausta. (calahan.kuvat.fi)

Futsal-Liiga käynnistyy lauantaina. Mad Max avaa kautensa kotiottelulla, johon vastustajaksi saapuu PP-70 Tampereelta. Nettitoimitus nappasi käsittelyynsä joukkueen kapteenin Jesse Collinin kommentoimaan mennyttä treenikautta ja tulevaa kauden avausmatsia.

Vastikään valittu joukkueen kapteeni Jesse Collin. Kauden avaus lähestyy ja preseason on viimeisiä silauksia vaille valmis. Mikä on meininki joukkueessa ja mitkä odotukset tulevasta liigakaudesta? Muuttuuko oma rooli jotenkin nyt, kun on kapunnauha kädessä?

Meininki joukkueessa on hyvä - preseason aloitettiin taas hieman aiemmin ja ollaan menty taas kovempaa kuin edellisillä kausilla. Uusia juttuja ollaan harjoiteltu ja varmasti tullaan näkemään jonkin verran uudistunut koiralauma!

Uutta liigakautta on odotettu jo kovasti ja hienoa, että se on vihdoin käsillä. Pleijareita lähdetään tänäkin vuonna tavoittelemaan ja parantamaan viime kauden sijoitusta.

Oma rooli tuskin tulee hirveästi muuttumaan aiemmasta. Nauha kädessä on hieno osoitus pelikavereilta ja joukkueenjohdolta, että jotain on tullut tehtyä oikein. Tavoite on jatkaa sitä samaa roolia ja omaa tekemistä, mitä tähänkin asti ja kannustaa muita parempiin suorituksiin kauden edetessä.

Liittocupin finaalissa Leijonaa vastaan tuli tappio. Jouduit jättämään matsin väliin sairastelun takia, mutta miltä peli näytti penkiltä käsin?

Sairastelu on tosiaan vaivannut viime viikosta lähtien, mutta toivottavasti rupeaisi vihdosta viimein tauti olemaan selätetty. Kyllähän sitä sai ihan katsojan roolissakin sykkeet nousemaan matsia seuratessa...

Peli näytti ihan hyvältä - ei oltu missään vaiheessa pahemmin vastaantulijoita viime vuoden hopeamitalisteille. Numerot eivät todellakaan kerro koko totuutta pelin kulusta, mutta maalithan nämä pelit lopulta ratkaisee. Kuuma peli jälleen kerran paikallisvastustajaa vastaan ja saatiin hyvä haaste viikko ennen kauden alkua. Otetaan opit virheistä talteen ja tehdään tarvittavat korjaukset niihin, niin tuleva kausi näyttää vielä valoisammalta.

Liigan avauksessa on vastassa PP-70. Se on erilainen vastustaja kuin LeiF. Millä lääkkeillä PeePee kaatuu ja koiralauma nappaa 3 pistettä?

PeePee tulee varmasti lähtemään otteluun erilaisella taktiikalla kuin LeiF. Päästiin jo Liittocupin välierässä pelaamaan heitä vastaan ja tiedetään suurin piirtein millainen porukka lauantaina on vastassa. Viimeistelyyn tarkkuutta ja jatketaan omaa hyvää tekemistä puolustuspelissä, niin eiköhän pisteet Koskiin jää viikonloppuna!

 

 

Mad Max – PP-70 Liikuntahallissa lauantaina 29.9. klo 15:00. Pääsylippujen hinnat 8 / 5 €. Kausikorttejakin löytynee vielä jokusia lipunmyynnistä vaikka niitä ennätystahtiin on myytykin. Maksuvälineenä lipputiskillä käyvät käteinen raha, ePassi ja Smartumin 5 € liikunta- ja kulttuurisetelit.

Alkutahdit matsille antaa tanssiseura Rocking Flames, joten kannattaa tulla ajoissa paikalle.