Yksi piste tuplaviikonlopun saldo

16.10.2018

Mad Maxin tuplaviikonlopun saldoksi tuli lopulta yksi piste, kun koiralauma taisteli sunnuntain kotiottelun jatķoajalle Someron Voimaa vastaan. Jatkoajalla SoVo vei yhden lisäpisteen lukemin 5-6 ja., 5-5(2-2). Loppukirin pääsankari oli tuttuun tyyliin Riku Raikko, joka upotti pallon pariin kertaan SoVon verkkoon ottelun loppuhetkien reikäpaitapelissä. Mäxien toinen kahden maalin mies oli Harri Matinaro ja Mikko Heritty osui kertaalleen kympin täplältä. 
 

"Todella kova matsi. Jälleen kerran tehtiin liian paljon virheitä ja kyllähän SoVon tasoinen joukkue niistä rankaisee. Päästiin tosin itsekin aika hyvin tekopaikoille hyvän koko joukkueen tekemisen ansiosta, mutta ei nyt pystytä hyödyntämään niitä paikkoja riittävän tehokkaasti. Ei ole vaan oikein pomppinut meille vielä tällä kaudella. Hyvä ylivoimapeli pelasti jälleen edes yhden pisteen meille ja siihen täytyy olla tyytyväinen", kommentoi päävalmentaja Alex SoVo-matsin jälkeen.
 

Lauantain Jyväskylän reissulta ei reppuun jäänyt kuin kokemusta, kun hallitseva mestari Kampuksen Dynamo vei ottelun rutiinilla 6-2 (4-1). Varsinkin ottelun alussa Mäxit olivat hyvin pelissä mukana ja lähellä tehdä ottelun avausmaalin, mutta lopulta jyväskyläläiset löysivät enemmän tehoa maalintekoon. Koskilaisista maaliin osui hyvän matsin pelannut Matti Jussila.