Mad Max - PJK tiistaina Liikuntahallilla

22.10.2018

Harri Matinaro lupaa tiistaille tehokasta viimeistelyä. (calahan.kuvat.fi)
Harri Matinaro lupaa tiistaille tehokasta viimeistelyä. (calahan.kuvat.fi)

 

Mad Max kohtaa tiistai-illan liigakamppailussa Liikuntahallilla PJK:n Pirkkalasta. Molemmille joukkueille sarjapisteet kelpaisivat mainiosti. PJK on kerännyt neljästä ottelusta vasta yhden pisteen. Kotijoukkue Mad Maxin pistepussissa on neljä täppää, mutta lisää tarvitaan. Fakta on kuitenkin se, että nämä ovat niitä matseja, mitkä koiralauman pitää hoitaa nimiinsä varsinkin kotikentällä.

Kotijoukkueen tehtävä ei ole kuitenkaan ihan helppo, sillä PJK on perinteisesti ollut viheliäinen vastustaja Mad Maxille. Viime kaudella PJK vei täydet pinnat kummastakin keskinäisestä kamppailusta. Tämän kauden avanneesta Liittocupin matsista Mäxeillä on sitä vastoin voitto alla, joten PJK-peikko ei paina enää joukkueen ajatuksissa.

Mad Maxin Harri Matinaro sai edellisessä matsissa maalihanat auki kahdella henkilökohtaisella osumalla ja lupailee muidenkin pääsevän tiistai-iltana eroon koiralaumaa maalipaikoissa vaivanneesta tehottomuudesta: ”Joo oli aika tehokas viime matsi omalta osalta. Aina lähdetään parantamaan ja nyt on hyvä meininki päällä. En näe syytä miksei sama vire jatkuisi. Mäxeiltä nähdään varmasti paljon maaleja huomenna ja otetaan voitto kotiin.” Kannattaa siis tulla huomenna hallille.

Mad Max – PJK ti 23.10. klo 19:00 Liikuntahallissa. Pääsylippujen hinnat 8 / 5 €. Maksuvälineenä lipputiskillä käyvät käteinen raha, ePassi ja Smartumin 5 € liikunta- ja kulttuurisetelit.