Mad Max 07-pentujen kauden avaus lähestyy

31.10.2018

Mad Max 07 pojat aloittivat valmistautumisen jo neljänteen futsalkauteensa lokakuun alussa. Kolmentoista pojan ryhmä on kesän jalkapallokauden jälkeen käynyt kerran viikossa harjoittelemassa futsalin saloja. Joukkueen runko on pysynyt samana ja tänä vuonna joukkue sai vahvistuksia Hämeenlinnasta kahden lahjakkaan pelurin verran.

”On ollut erittäin hyvä säpinä treeneissä ja uudet pojat on otettu loistavasti mukaan joukkueen toimintaan. Valmentajana on ollut ilo huomata kuinka viime talvesta on taas menty eteenpäin ja joka hetki peli kehittyy ja pojista huomaa kuinka tärkeä ja kiva harrastus futsal on”, kertoo joukkueen vastuuvalmentaja Jallu Mäkelä.

Joukkue pelaa tulevana talvena Tampereen piirin P12-liigassa. Runkosarjassa pelejä kertyy 12 kappaletta, jonka jälkeen 4 parasta joukkuetta pelaa vielä Final Four -turnauksen.

Joukkueen kokeneimpiin futsalpelaajiin kuuluva Viljo Tikkala on innoissaan uuden kauden kynnyksellä.

”Parasta on tietysti pelit ja tavoitteena on olla runkosarjan jälkeen neljän joukossa, jotta kausi jatkuisi mahdollisimman pitkään. Meillä on loistava joukkue ja henki porukassa on hyvä. On kiva tulla hallille koska futsal on vaan niin hieno laji”, veistelee joukkueen maalitykki Viljo.

Ensimmäisen kerran joukkue on tulessa tulevana sunnuntaina kotiluolassa Liikuntahallissa, missä kohdataan NoPS klo 10:30 ja LeKi klo 13:00. Joukkue on valmis aloittamaan kauden ja toivookin, että yleisö löytäisi katsomoon sunnuntaina ihastelemaan hienoja kuvioita, kikkoja ja tietysti komeita maaleja.

 

Mad Max 07 -joukkue:

 

1. Jesse Virta

6. Joona Silen

8.Jori Väisänen

10. Viljo Tikkala

11.Jasu Nieminen

13.Juska Mäkelä

14. Luukas Kärkkänen

15. Joonas Riikonen

16. Topi Lehtinen

17. Akseli Hubbard

21. Ville Stenman

28. Eino Koreasalo

41. Wilho Penttilä

 

vastuuvalmentaja: Jallu Mäkelä

valmentaja: Junnu Väisänen

valmentaja: Tapsa Tikkala

valmentaja: Jori Silen