Mad Max reissaa Sieviin lauantaina

2.11.2018

Alex johdattaa joukkonsa lauantaina sievin vieraaksi. (calahan.kuvat.fi)
Alex johdattaa joukkonsa lauantaina sievin vieraaksi. (calahan.kuvat.fi)

Maajoukkuetauon jälkeen on aika palata Futsal-Liigan osalta tositoimiin. Mad Maxille se tarkoittaa lauantaina reissua Valkeakosken Liikenteen bussilla kohti Sievin monitoimiareenaa. Ottelu Sieviä vastaan starttaa kovan ottelurupeaman, missä koiralauma pelaa neljä ottelua kahdeksaan päivään.

Viime kaudella KaDy katkaisi Sievin kolmen mestaruuden putken ja kalajokilaaksolaiset tipahtivat kokonaan ulos mitaleilta. Kuluvan kauden alussa Sievi on kärsinyt muutamien runkopelaajien poissaolosta ja löytyy viiden sarjakierroksen jälkeen vasta kahdeksannelta sijalta yhtä pykälää Mäxien alapuolella.

”Sievi on kuitenkin aina Sievi. He ovat aloittaneet sarjan vähän kangerrellen, mutta joukkue on silti laadukas ja heiltä löytyy taitavia ja vaarallisia pelaajia. Erittäin vaikea vastus ja erityisesti kotihallissaan, missä yleisö on hyvin mukana matsissa. Viime kaudellakin haastettiin heidät kuitenkin hyvin ja me ollaan tällä kaudella valmiimpia, joten lähdetään luottavaisena ryöstöretkelle. Vaatii meiltä tietysti onnistumista jokaisella osa-alueella niin puolustuksessa kuin hyökkäyksessäkin. Se on ihan varma, että meille ei tule maalipaikkoja jatkuvalla syötöllä kuten PJK-pelissä, joten hyvän tuloksen saamiseksi pitää olla paljon tehokkaampi viimeistelyssä”, laskeskeli pelaajavalmentaja Alex viikolla treeneissä.

Sievi FS - Mad Max lauantaina 3.11. klo 16:00. Jos et pääse paikan päälle kannustamaan niin linkki matsin livestriimiin löytyy osoitteesta futsal-liiga.tv.