Mad Max 10-synt. ensimmäiset pelit lauantaina 10.11.

5.11.2018

Mad Max 10-syntyneiden joukkue perustettiin tänä vuonna ja futsalin harjoittelu aloitettiin elokuussa. Mukana on kymmenen innokasta peluria, jotka ovat pelanneet jalkapalloa useamman vuoden ajan.

 
Harjoituksissa pojat ovat käyneet aktiivisesti eli motivaatiota harjoitteluun on riittänyt alusta asti. Lokakuussa harjoituksissa vieraili edustusjoukkueen pelaajavalmentaja Alejandro Peris Mora. Alexilta saatiinkin paljon uusia ideoita futsalin harjoitteluun ja tarkoitus on hyödyntää jatkossakin hänen tietotaitoa.

 
Ensimmäinen harjoituspeli pelattiin 23.10 Mad Maxin vuotta vanhempien joukkuetta vastaan, missä nähtiin hienoja suorituksia ja tietenkin paljon maaleja. Tiukka kamppailu päättyi tasapeliin ja antoi joukkueelle arvokasta pelikokemusta.


Joukkue pelaa talven aikana Tampereen piirin P9 Liigassa 14 peliä. Vastaan asettuvat joukkueet tulevat Tampereelta, Kangasalalta, Lempäälästä, Nokialta ja Ylöjärveltä. Pelit pelataan turnauksina, joissa jokainen joukkue pelaa 2 peliä. Valkeakosken liikuntahallissa pelataan yhteensä kolme kotiturnausta, joista ensimmäinen on tämän viikon lauantaina 10.11. 
 
Ensimmäisen turnauksen ohjelma:


- 9:30  Mad Max – LeKi-futis/Sininen

- 10:10 FC Kangasala/Musta – NoPS/11

- 10:50 FC Kangasala/Musta – LeKi-futis/Sininen

- 11:30 Mad Max – NoPS/11


Tervetuloa seuraamaan ja kannustamaan Mad Maxin uutta juniorijoukkuetta.  
 
Mad Max -10
4. Santtu Isoaho 
6. Oiva Niemelä 
7. Niilo Siirilä 
8. Niilo Viik 
9. Erkki Ahonen 
10. Paavo Tikkala 
17. Nuutti Loijas 
20. Emil Airaksinen 
64. Eero Peltonen 
99. Mauno Kukkamäki 
 
Taustat
Päävalmentaja: Marko Loijas 
Valmentaja: Teemu Viik   
Valmentaja: Joonas Niemelä