Sievistä tappio tuliaiseksi

5.11.2018

Justus Kunnas teki Mäxien ainokaisen Sievissä. (calahan.kuvat.fi)
Justus Kunnas teki Mäxien ainokaisen Sievissä. (calahan.kuvat.fi)

Sievi piti pisteet kotonaan ja lähetti koiralauman kohti kotia 4-1 (2-1) tappio niskassaan. Mad Maxin hyvä alku ei riittänyt vaan kotijoukkue puristi rinnalle ja ohi. Toisella jaksolla Mäxien kiri jäi ponnettomaksi ja pisteet kotijoukkueelle ansaitusti. Mad Maxin maalin viimeisteli hyvää syksyä pelaava Justus Kunnas.

”Alkuun pelattiin hyvin ja varsinkin eka kymppi oli hyvää puolustamista. Tehtiin johtomaali ja meillä oli pari paikkaa lisämaaleihinkin. Pelin edetessä Sievin johtohahmot Akhmetkhanov ja Erceg ottivat kuitenkin homman haltuunsa ja käänsivät yksilötaidollaan pelin heille. Erityisesti heitä vastaan jäätiin 1vs1 -tilanteissa kakkosiksi ja sitä kautta jouduimme liian usein vaikeuksiin puolustuksessa. Tästä parennetaan taas ja jatketaan keskiviikon Cup-ottelun kautta kohti ensi viikonlopun liigakoitoksia. Kova viikko vielä edessä”, tuumaili pelaajavalmentaja Alex.

Mäxien urakkaviikko jatkuu keskiviikkona Futsal Cupin vierasottelulla Ylöjärven Ilvestä vastaan. Lauantaina on liigaottelu niin ikään vieraskentällä JoSePaa vastaan ja sunnuntaina saatellaan urakkaviikko päätökseen kotiottelussa FC Kemiä vastaan. Sunnuntain matsi Liikuntahallilla klo 15 ja isänpäivän kunniaksi Mad Max toivottaa isät lastensa seurassa ilmaiseksi matsiin.