Tervarit liian kova kotonaan

24.11.2018

Mäxien juonet eivät purreet Oulussa. (calahan.kuvat.fi)
Mäxien juonet eivät purreet Oulussa. (calahan.kuvat.fi)

Tervarit oli tänään liian kova vastustaja Mad Maxille ja piti Futsal-Liigan sarjapisteet kotonaan lukemin 8-4 (5-2). Liekö sitten pitkä matka vai parin avainpelaajan poissaolo tylsyttänyt terän koiralauman purukalustosta, mutta peliesitys oli tällä kertaa varsin vaatimaton.

Mäxit kuittasivat vielä Tervarien nopean avausmaalin, mutta sen jälkeen oululaiset latoivat pallon neljä kertaa pikatahtiin Mad Max-maaliin ja karkasivat kolmen maalin johtoon. Samaan pariminuuttiseen mahtui myös Mad Max -veskari Jukka Saaren ulosajo kahden varoituksen jälkeen, joten ihan tuubiin ei vierailijoiden avausjakso mennyt.

Vaatimattomat otteet jatkuivat toisellakin puolikkaalla ja vasta reikäpaitapeli tuotti pari kavennusmaalia, mutta lopulta Tervarit iski neljä maalia tehneen Adrian Rizvanin johdolla kuitenkin Mad Maxia useammin. Mad Maxin maalit iskivät avausjaksolla Alex ja Matti Jussila sekä toisella puolikkaalla Jesse Collin ja Kim Lingman.

"Nyt täytyy sanoa, että Tervarit pelasi paljon meitä intensiivisemmin. Me olimme jäljessä koko ajan tänään heti alusta lähtien eikä meillä toiminut oikein mikään. Ei puolustus, ei hyökkäys. No 5vs4 toimi taas sentään hyvin ja saatiin paikkoja, mutta ei hyödynnetty niitäkään. Tämä matsi unohdetaan ja palataan takaisin siihen Mad Max -versioon, millä pelattiin edelliset matsit", huokaili pettynyt pelaajavalmentaja Alex.