Naisten voittoputki poikki Ykkösessä

28.11.2018

Lauantaina Maxien vieraaksi saapui FC OPA. Ensimmäistä kertaa Naisten Ykkösen sarjapelissä valkeakoskelaiset joutuivat nöyrtymään oululaisten hakiessa täyden pistepotin.

Ottelu alkoi kotijoukkueen kannalta mallikkaasti ja tilanteita saatiin luotua. Eipä aikaakaan, kun Henriikka Taavitsainen pääsi sivaltamaan Maxin 1-0 johtomaalin. Valitettavasti vierasjoukkue vastasi tähän vielä saman vaihdon aikana ja tasoitti lukemat 1-1. Tämän jälkeen kotijoukkueen oma peli ja rentous katosivat täysin ja loput ensimmäisestä jaksosta Maxit olivat täysi vastaantulija. Puoliajalle mentiin kuitenkin 1-1 tasalukemissa.

Toinen puolisko alkoi hieman tasaisemmissa merkeissä ja tilanteita tuli molempiin päihin. Tolppien välistä kummaltakin joukkueelta löytyi kuitenkin ottelun parhaimmistoon kuuluvat pelurit eikä näin ollen maaleilla juhlittu. Kun kotijoukkue ei hyvän pyörityksensä päätteeksi saanut palloa ylärimaa lähemmäksi maalia, vierasjoukkue iski ja siirsi lukemiksi 1-2. Kotijoukkueen kovasta yrityksestä huolimatta ei loppupelin aikana päästy kovinkaan lähelle tasoitusta, joten FC OPA voitti 1-2.

Ottelu jäi tottakai kaivelemaan pelaajien ja taustojen mieltä, varsinkin kun seuraavana päivänä oululaiset jatkoivat vieraskiertuettaan FC Nokiaa vastaan, joka sai huomattavan edun FC OPA:n väsymyksestä. Mutta katseet on siirretty jo tulevaisuuteen ja 9.12 olevaan seuraavaan kotipeliin, vieraaksi saapu klo 16 alkavaan otteluun Lapuan Virkiä.