Uusi vuosi käyntiin Cup-voitolla

4.1.2019

Arttu Haataja laukoi ensimmäisen Mad Max -maalinsa AU:n verkkoon. (calahan.kuvat.fi)
Arttu Haataja laukoi ensimmäisen Mad Max -maalinsa AU:n verkkoon. (calahan.kuvat.fi)

Mad Max kävi Alastarolla hakemassa jatkopaikan Cupissa, kun AU kaatui helpohkosti lukemin 1-5 (0-2). Someron Voimaa edelliskierroksella kurittaneet alastarolaiset pysyivät hyvin koiralauman komennossa ja vierasjoukkue pystyi jopa säästelemään voimiaan lauantain kamppailuun GFT:tä vastaan. Jukka Saari Mad Max -maalilla torjui yhtä vaille kaikki AU:n yritykset varmalla pelillään. Mad Maxin maalit iskivät Justus Kunnas, Riku Raikko kahdesti, Alex ja Arttu Haataja. Vastustajan veskari pelasi myös hienon pelin ja piti lukemat taululla maltillisena.

”Erikoinen ottelu eikä nyt välttämättä niin kovin hauskaakaan pelata tällä tyylillä, kun kumpikin joukkue vetäytyi puolustukseen kyttäilemään. Pystyimme eliminoimaan vastustajan ennakolta vahvan pivot-pelin lähes kokonaan ja ottelu oli meidän kontrollissa koko ajan. Vähän paremmalla viimeistelyllä oltaisiin voitu ratkaista matsi jo avausjaksolla. Tärkeää voiton lisäksi oli pystyä säästelemään voimia lauantain matsiin ja siinä mielestäni onnistuttiin hyvin. Nyt vaan hyvällä ilmeellä GFT:tä vastaan ja napataan kolmen sarjapinnan lisäksi paikka Final Fouriin. Minua ainakin kiinnostaa päästä mukaan niihin peleihin”, kommentoi pelaajavalmentaja Alex pelin jälkeen.

Lauantain matsissa Espoon GFT:tä vastaan panoksena on siis liigapisteiden lisäksi paikka Final Four -turnaukseen Jyväskylään. Ottelu pelataan Futsal-Liigan säännöillä loppuun asti ja voittaja lunastaa paikan lopputurnaukseen. Matsi alkaa tavalliseen tapaan klo 15. Kausikortilla pääsee matsiin normaalisti. Otteluliput 8 / 5 € ja alle 12-v. pääsevät matsiin ilmaiseksi.