Mad Maxilla vaikea reissu Kemiin

12.2.2019

Alexin ja Mad Maxin Kemin reissu ei tuottanut tulosta. (calahan.kuvat.fi)
Alexin ja Mad Maxin Kemin reissu ei tuottanut tulosta. (calahan.kuvat.fi)

Mad Maxin matka Kemiin Futsal-Liigan sarjapisteiden perään ei tuottanut tulosta. Jälleen kerran vierasmatsin jälkeen koiralauma joutuu nuolemaan näppejään ja lukemat FC Kemin eduksi 5-2 (1-1). Matti Jussila avasi Mäxien maalitilin avausjaksolla ja Mikko Matinaro iski kavennuksen toisella jaksolla, mutta enempää maalintekijöitä ei vierasjoukkueesta löytynyt.

”Samalla tutulla kaavalla mentiin taas. Me emme käytä hyväksi tilaisuuksiamme ja vastustaja on maalipaikoissaan meitä tehokkaampi. Varsinkin toisella jaksolla luotiin paljon tilanteita ja pystyttiin pelaamaan Kemin pivot-peliä pois. Mutta kuten edellisessäkin matsissa, vaikka pelaat hyvin niin se ei tarkoita, että voittaisit ottelun. Aavistuksen epäselvä rankkari ja meidän kerryttämät viisi virhettä vaikeuttivat pelaamista ja erityisesti tietysti prässäämistä. Lopussa yritettiin jälleen kerran ylivoimalla tasoitusta, mutta Kemin puolustus pelasi hyvin ja oli parempi”, kommentoi pelaajavalmentaja Alex matsia.

Mad Maxin playoffpaikka on edelleen omissa käsissä, mutta PP-70 puuskuttaa sarjataulukossa niskaan jo pisteen päässä, kun pelaamatta on kolme kierrosta. Seuraavaksi ei kuitenkaan kamppailla Futsal-Liigan sarjapisteistä vaan paikasta Futsal Cupin loppuotteluun. Lopputurnaushan pelataan Jyväskylän Monnarilla tulevana viikonloppuna. Mad Max kohtaa lauantaina välierässään FC Kiiston Vaasasta. Ottelu on aamupäiväpeli ja alkaa jo klo 11. Voitolla pääsee finaaliin, mikä pelataan sunnuntaina klo 18. Paikan päällä kokee Cup-huuman toki parhaiten, mutta matsin voi katsoa myös YLE Areenasta.