Mad Max taipui KaDylle toistamiseen

17.3.2019

Justus Kunnaksen laukaukset eivät löytäneet tietään KaDy-maaliin. (calahan.kuvat.fi)
Justus Kunnaksen laukaukset eivät löytäneet tietään KaDy-maaliin. (calahan.kuvat.fi)

Sunnuntain toisesta puolivälieräkamppailusta ei jäänyt koskilaisittain paljoakaan kerrottavaa. Kampuksen Dynamo piti kotietunsa lopulta helposti lukemin 6-0 (2-0). Mad Max pääsi maalipaikoille jopa useammin kuin lauantain matsissa, mutta tällä kertaa viimeistely ei ollut riittävällä tasolla, jotta voittotaisteluun olisi ollut asiaa.

Ottelu alkoi jälleen Dynamon pallonhallinnalla. Mad Maxin puolustus tällä kertaa maalissa pelanneen Jan Holmin johdolla oli kuitenkin tehtäviensä tasalla. Jakson edetessä Mäxitkin pääsivät virittelemään hyökkäyksiään, mutta tuloksetta. Mad Maxin avausmaali olisi ehkä saattanut horjuttaa KaDyn kuvioita, mutta eiliseen tapaan kotijoukkue pääsi iskemään avausmaalin. Asialla Sergei Korsunov Newtonin onnistuneen laitahaaston jälkeen. Avausjakson lopulla KaDy sai koskilaisittain harmittavan pukukoppimaalin, kun Mikko Kytölä eksytti Mad Max -puolustuksen sivurajakuviosta.

Toisella jaksollakaan Mad Max ei onnistunut kavennuksessa. Varsinkin Matti Jussila onnistui muutamaan otteeseen prässäämään mainiosti ja riistämään pallon koiralaumalle, mistä avautuikin vaarallisia tilanteita. KaDy sen sijaan onnistui maalinteossa ja pari nopeaa maalia, kun toista jaksoa oli pelattu reilut viisi minuuttia, veivät Mäxien isoimmat toiveet ryöstää otteluvoitto. Mad Max yritti viritellä vielä lentävän maalivahdin avustuksella kiriä, mutta melko vaatimattomaksi sekin yritys jäi. KaDy iski maaleja laajalla rintamalla ja lopulta tulostaululla olivat tylyt tennislukemat 6-0.

”Pienellä nipulla joudutaan vääntämään eikä meillä riittänyt jalkoja loppuun asti tänään. Samalla kaavalla mentiin kuin eilen, mutta tällä kertaa vastustaja oli vaan tehokkaampi. Meillä oli kuitenkin hyviä jaksoja ja mielestäni lukemista huolimatta näytettiin, että KaDya on mahdollista haastaa. Me emme todellakaan ole vielä luovuttaneet ja ensi viikonloppuna jatketaan kotihallissa, missä saadaan kannattajiemme loistava tuki taaksemme”, kommentoi Alex matsin jälkeen.

Mad Max on tiukassa paikassa ensi lauantaina Liikuntahallilla, sillä ottelusarja on katkolla KaDylle. Parantamisen varaa jäi reilusti, jotta KaDy pystytään haastamaan ja sarja jatkuu vielä sunnuntainakin. Toivottavasti sairastupaa saadaan viikon aikana tyhjemmäksi ja jokunen pari jalkoja lisää rosteriin.

Lauantaina matsi alkaa klo 15 ja mahdollinen neljäs puolivälierä sunnuntaina klo 19. Liput matseihin kustantavat 8 € ja alennusryhmille 5 €. Mad Maxin kausikorttia vilauttamalla saa playoff-lippunsa 5 €:lla. Alle 12-vuotiaat pääsevät matsiin ilmaiseksi.