KaDy laittoi Mad Maxin kesälomille

24.3.2019

Mad Maxin kuviot eivät purreet riittävän tehokkaasti. (calahan.kuvat.fi)
Mad Maxin kuviot eivät purreet riittävän tehokkaasti. (calahan.kuvat.fi)
Matti Jussila taisteli, mutta tällä kertaa taistelu ei riittänyt KaDya vastaan. (calahan.kuvat.fi)
Matti Jussila taisteli, mutta tällä kertaa taistelu ei riittänyt KaDya vastaan. (calahan.kuvat.fi)
Mikko Heritty pelasi hienon matsin ja palkittiin kotijoukkueen parhaana. (calahan.kuvat.fi)
Mikko Heritty pelasi hienon matsin ja palkittiin kotijoukkueen parhaana. (calahan.kuvat.fi)

Kampuksen Dynamo lähetti Mad Maxin kesälomille ottamalla kolmannen puolivälierävoiton lukemin 1-4 (0-2). Koiralauma taisteli kotisalissaan, minkä pystyi, mutta tällä kertaa ei vaan riittänyt. Varsinkin toisella jaksolla koskilaiset kehittelivät hyvää kiriä parhaana palkitun Mikko Herityn johdolla, mutta KaDy-puolustus ja maalivahti Juha-Matti Savolainen oli liian vaikea ohitettava.

Avausjaksoa pelattiin jälleen KaDyn hallitessa palloa ja Mad Maxin keskittyessä puolustamaan matalalta odottaen vastaiskun paikkoja. Mäxien puolustus maalilla pelanneen Jukka Saaren johdolla pitikin hyvin kunnes jakson puolivälin jälkeen Kristijan Radin sai vasurinsa vapaaksi pienen, mutta riittävän puolustusvirheen jälkeen ja laukoi vastustamattoman kudin alakulmaan. Muutama minuutti tästä sama tapahtui toisella laidalla, missä Newton jr harhautti itsensä laukaisupaikkaan ja pisti pallon ylänurkkaan. Mad Maxilla oli avausjaksolla muutama mainio sommitelma, mutta kovin lähelle maalia ei silti päästy.

Toisella puolikkaalla koiralauma paransi otteitaan ja pääsi useammin hätyyttelemään jyväskyläläisten maalia, mutta ilman tulosta. Kesken Mad Maxin painostuksen Mikko Kytölä pääsi karkuun Savolaisen pitkän avauksen jälkeen sijoitti varmasti lukemiksi 3-0. Pian tämän jälkeen kotijoukkue otti käyttöönsä lentävän maalivahdin ja alkoi pyörittää yv-kuvioitaan. Kuviot tuottivatkin tulosta, kun Mikko Heritty laukoi komeasti kavennuksen kuutisen minuuttia ennen loppua. Syöttöpinna Matti Jussilalle. Jatkossakin Mäxit painoivat pelin jatkuvasti KaDyn päätyyn, mutta lisämaaleja joukkue ei onnistunut tekemään. Minuutti ennen loppua Newton jr taisteli Savolaisen torjunnasta kimmonneen pallon itselleen ja iski tyhjiin ottelun lopullisen ratkaisun.

”KaDyn taso ja rutiini oli meille liikaa tässä ottelusarjassa. Harmittaa ettei päästy loukkaantumisten takia haastamaan parhaalla kokoonpanollamme, mutta kaikki laitettiin peliin, mitä tästä ryhmästä irtosi. Vähän turhan lyhyeen loppui kausi ja aina voi jossitella, että muutamalla lisäpisteellä runkosarjassa oltaisiin saatu meille paremmin sopiva vastustaja puolivälieriin, sillä onhan KaDy ollut meille aikamoinen peikko. Mutta näin se nyt vaan meni ja alkaa keskittyminen tulevaan kauteen”, manaili pelaajavalmentaja Alex kauden päättäneen tappion jälkeen.

”Vaikka kausi päättyikin samaan lopputulokseen kuin edellinenkin niin näkisin, että parannettiin silti ja moni pelaaja pystyi nostamaan tasoaan. Tässä ryhmässä on potentiaalia parempaankin, mutta kovaa työtä se vaatii, sillä sarjan taso vaan nousee koko ajan. Kevätkierroksella meidän tekeminen treenikentällä ei ollut lukuisista poissaoloista johtuen sillä tasolla, millä sen pitäisi olla ja tämä näkyi kyllä sitten peleissäkin. Kotimatseissa otettiin kauden aikana hienoja päänahkoja sarjan kärkiporukoilta ja Cupissa taisteltiin Final Fourin loppuotteluun saakka, joten ei se ihan huonosti mennyt vaikka nyt tietysti pettymys on päällimmäinen tunne”, perkaili Alex koko kauden kuvaa.

Edustusjoukkue kiittää hienosti matkassa mukana eläneitä kannattajiaan ja tukijoitaan tämän kauden osalta. Futsal-Liigan pelit Koskissa ovat pelatut tältä kaudelta, mutta ihan kokonaan futsalkautta ei vielä laiteta pakettiin, sillä Mad Maxin naisten joukkue on vielä mukana liigakarsinnoissa. Naiset hakevat nousua liigaan kotiottelussaan lauantaina 6.4. Silloinkin koiraperheen kannattaa suunnata kulkunsa Liikuntahallille.