Naisten kausi päätökseen

15.4.2019

Mad Maxin naisten kausi saatiin päätökseen viime lauantaina Apian liikuntahallissa, kun Ylöjärven Ilves säilytti liigapaikkansa voittamalla koskilaiset kahdesti. Ensimmäinen osaottelu päättyi selvin 7-1 lukemin Ylöjärvellä, mutta kotihallissa Maxittaret nostivat tasoaan huomattavasti ja taululle jäi summerin soitua numeroiksi 0-3.

Ensimmäiseen osaotteluun lähdettiin innokkaana ja valmiina hyvän harjoitusviikon jälkeen. Vaikka valmennus olikin tehnyt tarkat muistiinpanot ja suunnitelmat vastustajan suhteen, yllätti ylöjärveläisten aggressiivinen ja vauhdikas peli Maxin naiset heti ottelun alussa. Hyvästä taistelusta ja asenteesta huolimatta Maxittaret olivat hieman aseettomia Ylöjärven pienellä kentällä ja vastustaja rokotti paikoistaan tehokkaasti ja hieman onnekkaastikin.

Kotikentällään Maxit olivat heti alusta asti paljon paremmin pelissä mukana ja pienen alkujännityksen hälvettyä koskilaiset olivat kuskin paikalla yli puolet pelistä. Valitettavasti maalin tekeminen osoittautui liian hankalaksi ja kokeneempi vierasjoukkue onnistui käyttämään omat paikkansa hyväkseen.

Vaikka nousu jäikin haaveeksi tänä vuonna, jäi näistä karsinnoista ja koko kaudesta erittäin paljon käteen. Erityisesti Ylöjärvellä huomattiin, että meillä on vielä paljon opittavaa pärjätäksemme Liigassa, mutta loistava kotipeli antoi osviittaa, että jotain on tehty myös oikein. Koko joukkue voi olla tyytyväinen tähän kauteen, lähtökohtana kuitenkin oli nousu Kakkosesta Ykköseen ja pystyimme jättämään taaksemme esimerkiksi viime kauden liigajoukkue FC Nokian. Ensi kauteen voidaan siis lähteä rohkeasti ja pitää tavoitteena nousua Liigaan!