Mad Max vahvistaa rivejään

2.5.2019

Omar Soli vaihtaa ensi kaudeksi Mad Max -paitaan. (calahan.kuvat.fi)
Omar Soli vaihtaa ensi kaudeksi Mad Max -paitaan. (calahan.kuvat.fi)
Nico Suomalainen esitteli komeita torjuntoja Apialla jo viime kaudella. Ensi kaudella samaa nähdään useammin. (calahan.kuvat.fi)
Nico Suomalainen esitteli komeita torjuntoja Apialla jo viime kaudella. Ensi kaudella samaa nähdään useammin. (calahan.kuvat.fi)

Maalivahti Nico Suomalainen, 27, sekä kenttäpelaajat Omar Soli, 20, ja Leevi Sorsa, 19, ovat solmineet Mad Maxin kanssa kaksivuotiset sopimukset. Kolmikko siirtyy koiralaumaan PJK:sta.

Nico Suomalainen, millaisin odotuksin tulevaan kauteen? Mikä sai lähtemään Mad Maxiin ja Koskiin?

”Uskon, että Mäxit pystyy parantamaan sarjasijoitusta ja taistelemaan kotiedusta pleijareihin ensi kaudella. Lähden tulevaan kauteen erittäin positiivisin odotuksin. Pudottiin PJK:n kanssa liigasta, joten seuranvaihto tuli kyseeseen. Mad Max tuntui parhaalta vaihtoehdolta mm. ammattimaisen tekemisen myötä. Koen, että täällä saan otettua askeleita eteenpäin. Tavoitteenani on päästä pelaamaan mahdollisimman paljon, kehittyä paremmaksi veskariksi ja pelata joukkueen kanssa pitkä kevät.”

Mitä tuot mukanasi joukkueeseen?

”Joukkueeseen tuon aina logon eteen kaikkensa antavan, nopeilla lähitorjunnoilla, äänekkäällä suulla (niin kentällä kuin kopissa) ja huonoilla vitseillä varustetun maalivahdin.”

Terveiset Mad Max -kannattajille?

”Valkeakoski on ollut aina vastustajan roolissa ikävä paikka pelata omiaan rajusti kannustavan kotiyleisön myötä. Jatkakaa samaan malliin!”

 

Omar Soli, tulevalla kaudella laitat päällesi vähän eriväristä nuttua. Millä mielellä?

”Hyvillä mielin lähden uuteen kauteen uuden joukkueen kanssa. Odotukset joukkueen osalta pidän korkeina, mutta realistisina. Uskon, että Mäxeissä pääsen kehittymään pelaajana erittäin paljon ammattimaisen valmennuksen ja tekemisen ansiosta. Tavoitteena on kehittyä pelaajana mahdollisimman paljon. Erityisesti puolustuspään pelaamisessani haluan ottaa askeleita eteenpäin.

Mitkä ovat vahvuutesi pelaajana?

”Pelaajana olen nopea ja vahvuutenani pidän pelikäsitystäni. Kentällä ollessani pidän myös aika paljon ääntä.”

Terveiset Mad Max -kannattajille?

”Apialla on aina ollut hyvä tunnelma, kun on itse ollut pelaamassa, joten pidetään meininki samanlaisena ensi kaudella!”

 

Leevi Sorsa, mitkä fiilikset tulevasta kaudesta ja mikä sai vaihtamaan joukkuetta?

”Ensi kaudelta uskon, että koiralauma pystyy parantamaan viime kauden sarjasijoitustaan. Lähtöön omalta kohdalta vaikutti vanhan joukkueen eli PJK:n tippuminen liigasta, jonka takia seuran vaihto tuntui oikealta päätökseltä. Mad Max oli mielestäni paras vaihtoehto, koska joukkueella on paljon potentiaalia ja sen lisäksi paljon annettavaa nuorelle pelaajalle. Tavoitteena on päästä pelaamaan mahdollisimman paljon ja sitä kautta kasvattaa roolia uudessa joukkueessa.”

Mitä tuot mukanasi Mad Maxiin?

”Tuon Valkeakoskelle joukkueen puolesta kaikkensa tekevän nuoren ja nälkäisen pelaajan.”

Terveiset Mad Max -kannattajille?

”Valkeakoskelle oli vastustajan näkökulmasta ikävä tulla, vaikka siellä vain kerran pääsinkin vierailemaan. Toivottavasti löydätte tienne hallille tulevallakin kaudella!”