Mika Jussila palaa Mad Maxiin

29.7.2019

Mika Jussila (keskellä) pukee jälleen mustaa ylle Apialla. (calahan.kuvat.fi)
Mika Jussila (keskellä) pukee jälleen mustaa ylle Apialla. (calahan.kuvat.fi)

Mika Jussila tekee tulevalla kaudella odotetun paluun Mad Maxin riveihin yksivuotisella sopimuksella. Pari edellistä kautta Leijona Futsalin runkomiehiin kuulunut Jussila on noussut myös maajoukkueen rinkiin mukaan ja tuo mukanaan kokemusta ja lisää tulivoimaa Mad Maxin hyökkäykseen.

 

Jusis, millä fiiliksillä tulet takaisin koiralaumaan?

Tulen hyvillä ja odottavilla fiiliksillä takaisin. Pari vuotta sitten lähdin naapuriin tavoitteena voittaa mitali ja päästä maajoukkueen mukaan. Nämä tavoitteet täyttyivät vaikka toki päällimmäisenä mieleen jäivät karvaat finaalitappiot. Samaan aikaan täällä tehtiin Alexin johdolla hyvää työtä kentällä ja taustojen puolella on väännetty mahtavasti hommia myös. Monista nuorista on kehittynyt jo nyt hyvän tason liigapelaajia.

Mitä odotat tulevalta kaudelta?

Odotan 1-2 steppiä eteenpäin joukkueena. Playoffit on ehdoton minimitavoite ja pikku hiljaa pitää pystyä myös niissä ratkaisupeleissä esittämään sitä kauden parasta peliä, mikä ehkä on jäänyt hieman piippuun parina vuotena.

Mitä tuot mukanasi Mäxeihin?

Henkilökohtaisella tasolla haluan tuoda kokemuksen tuomaa varmuutta niin kentälle kuin sen ulkopuolellekin ja auttaa entisestään myös nuorempia kehittymään niissä kuuluisissa pienissä asioissa pelin sisällä. Tietenkin hyökkäävänä pelaajana täytyy tuoda myös tehoja. Pari aiempaa vuotta on pyörinyt siinä 25 pisteen korvilla, mutta silti en ole itse ollut lähellekään tyytyväinen, koska paikoille on päässyt jokaisessa pelissä useasti. Ehkä se vanhan kunnon Mige Herityn kanssa taas aukeaa sekin ketsuppipullo.

Ja loppuun vielä terveiset katsomoon?

Tulkaa Apialle sankoin joukoin kannustamaan. Koiralauma tulee tekemään kaikkensa pitääkseen pisteet Koskissa.