Yasar Elbeller liittyy koiralaumaan

1.8.2019

Yasar Elbeller pelaa tulevan kauden Mad Max -paidassa.
Yasar Elbeller pelaa tulevan kauden Mad Max -paidassa.

Yasar Elbeller, 23, siirtyy yksivuotisella sopimuksella vahvistamaan Mad Maxia, joten näin ollen huhut miehen liigauran loppumisesta ovat onneksi ennenaikaisia. Akaan Leijona Futsalia neljä edellistä kautta edustanut Elbeller tuo koiralaumaan tietoa, taitoa ja tinkimätöntä asennetta. Akaalla Elbeller sai paljon vastuuta puolustus- ja erityisesti alivoimapelissä, mutta taitavalta pelurilta onnistuu myös maalinteko, mistä näytteenä kymmenen liigamaalia viime kaudella.

 

Jasu, mikä sai lähtemään Mad Maxiin ja Valkeakoskelle?

Uskon, että Mad Maxin nuorehko ja laadukas pelaajarunko on valmis taistelemaan Futsal-Liigan kärkisijoista. Olen jutellut paljon mm. Mika Jussilan sekä taustojen kanssa ja todennut organisaation kehittyvän koko ajan entistä paremmaksi.

Millaisia tavoitteita asetat itsellesi tulevalle kaudelle?

Tavoite on auttaa joukkuetta menestymään kaikin mahdollisin keinoin ja kantaa kasvavaa vastuuta kentällä. Uskon kehittyväni entistä paremmaksi futsalpelaajaksi Valkeakoskella.

Millaisia asioita tuot mukanasi joukkueeseen?

Kausia Futsal Ykkösessä ja Futsal-Liigassa on takana jo yllättävänkin paljon. Viimeiset vuodet ovat huipentuneet taisteluihin kirkkaimmista mitaleista, joten uskon tuovani joukkueeseen kosolti futsaltietoutta ja kokemusta kovien panosten otteluista. Pakettiin kuuluu myös urheilulliset elämäntavat ja tinkimätön asenne.

Terveiset kannattajille.

Tulkaahan jatkossakin aktiivisesti kannustamaan Hulluja Koiria raadollisessa taistossa kohti futsalglooriaa. Nähdään hallilla!