Ville Kauppinen jatkaa Mäxeissä

2.8.2019

Viki Kauppinen pelaa Mad Maxissa seuraavat pari kautta.
Viki Kauppinen pelaa Mad Maxissa seuraavat pari kautta.

Ville Kauppinen jatkaa Mad Max -paidassa kahden vuoden sopimuksella. Aiemmin maalivahtina paremmin tunnettu Kauppinen nostettiin viime kauden loppupuolella Mäxien liigarinkiin yhteistyöseura WFT:ssä isot tehot tuoneen kauden päätteeksi. Eikä se huonosti kulkenut liigassakaan. Tuloksena muun muassa komea maali Ilveksen reppuun playoff-paikan ratkaisseessa voitto-ottelussa.

 

Viki, millaisin odotuksin tulevaan kauteen?

Hyvillä mielin. Pari kautta on saanut opetella kenttäpelaajan hommia ja nyt aletaan sitten tekemään tulosta korkeimmalla tasolla.

Tulit kevääällä kauden lopussa mukaan, millaiset fiilikset jäi?

Viime kauden lopusta jäi mukava fiilis, sai henkilökohtaisia onnistumisia ja joukkueen pelikin meni ihan kohtalaisesti. Parannettavaa jäi tulevaan kauteen, mutta meille on tulossa iskukykyinen joukkue, joten eiköhän tuloksetkin parane sen mukana.

Millaisia tavotteita asetat itsellesi tulevalle kaudelle?

Tavoite ensi kaudelle on pelata ehjä kausi ja saada alusta asti pelattua isoja minuutteja sekä auttaa joukkuetta menestykseen.

Mistä Viki Kauppinen jää mieleen?

Viki jää mieleen pelisilmästä ja loputtomasta taistelusta.

Terveiset kannattajille.

Nyt on se aika, kun täytetään liikuntahallin katsomot jokaiseen peliin ja tehdään vastustajille peli vaikeaksi. Tervetuloa lehtereille kannustamaan!