M. Matinaro, Saari ja Lingman jatkavat koiralaumassa

15.8.2019

Mikko Matinaro laittaa palloa pitseihin tulevallakin kaudella. (calahan.kuvat.fi)
Mikko Matinaro laittaa palloa pitseihin tulevallakin kaudella. (calahan.kuvat.fi)
Jukka Saari jatkaa Mad Max -maalin vartioimista. (calahan.kuvat.fi)
Jukka Saari jatkaa Mad Max -maalin vartioimista. (calahan.kuvat.fi)
Kim Lingman venyy parhaimpaansa ensi kaudella. (calahan.kuvat.fi)
Kim Lingman venyy parhaimpaansa ensi kaudella. (calahan.kuvat.fi)

Mikko Matinaron, Jukka Saaren ja Kim Lingmanin sopimuksissa olleet optiot on sovittu käytettäväksi, joten kolmikko jatkaa koiralaumassa myös tulevan kauden. Pelimiehet olivat liikuttavan yksimielisiä kysyttäessä fiiliksiä menneestä ja tulevasta.

Mikko Matinaron, 31, edelliskausi loppui ennen aikojaan polvivamman takia, mutta joukkueen kokeneeseen kalustoon kuuluva peluri on jälleen kunnossa uhkuen pelihaluja.

”Hyvällä ja odottavalla fiiliksellä tulevaan kauteen. Joukkue vahvistunut ja leventynyt sopivasti. Joukkueen toiminta kentällä ja ulkopuolella kehittyy ja muuttuu ammattimaisempaan suuntaan. Itselle henkilökohtaisena tavoitteena rikkoa 200 Futsal-Liigatehopisteen raja. Viime kaudesta jäi kaksijakoiset fiilikset. Voitettiin ja haastettiin kärkiporukoita tosissaan, mutta kärsittiin liikaa pistemenetyksiä meidän päävastustajille. Joukkueen ja omaan pelaamiseen lisää tasaisuutta sekä maalipaikkojen parempaa hyödyntämistä niin hyvä tästä tulee”, suunnittelee Moli.

Jukka Saari, 28, jatkaa Mad Maxin maalivahtiosaston kokeneimpana jäsenenä.

”Erittäin hyvillä fiiliksillä tulevaan kauteen. Joukkue on vahvistunut ja  kilpailu pelipaikoista on entistä kovempaa. Viime kausi oli hyvin kaksijakoinen. Parhaimmillaan oltiin todella hyviä, mutta sitten taas huonona päivä ei päästy tasollemme ollenkaan. Tulevalle kaudelle joukkueen täytyy saada tasaisuutta suorituksiin ja vieraspeliä on parannettava ehdottomasti. Omasta pelaamisesta löytyy myös paljon parannettavaa, mutta ei kerrota kaikkia heikkouksia tässä. Koitetaan kehittyä entisestään, nuoria kun vielä ollaan”, Jugi mietiskelee.

Kim Lingman, 24, pelasi viime sesongilla tasaisen kauden ja keräsi kenttäpelaajista eniten pelattuja otteluita. Näin ollen takavuosina vaivanneet loukkaantumishuolet näyttävät olevan selätetty.

”Ehdottomasti lähdetään parantamaan viime kauden sijoitusta. Hyvä jatkaa tulevalle kaudelle, koska viime kaudella jo treenattiin hyvin ja sitä työtä pitää jatkaa entistä kovemmin. Joukkueen osalta vieraspelejä täytyy ehdottomasti parantaa, yksi voitto kauteen ei riitä mihinkään. Viime kaudesta myös täytyy myös parantaa joukkueena, että ollaan keväällä parhaimmillaan, kun tosipelit koittaa. Omalta osalta parannettavaa on pelillisesti liikkeen kanssa”, arvioi Kimbo tulevia kehityskohteita.