Kapteeni Jesse Collin johdattaa joukkonsa kauden avausmatsiin

27.9.2019

Jesse Collin johtaa sunnuntaina joukkonsa kauden avausotteluun. (calahan.kuvat.fi)
Jesse Collin johtaa sunnuntaina joukkonsa kauden avausotteluun. (calahan.kuvat.fi)

Syksy on edennyt jo sen verran pitkälle, että Futsal-Liiga pyörähtää pitkän odotuksen jälkeen käyntiin. Mad Max avaa kauden tulevana sunnuntaina kotiottelulla Joutsan Seudun Palloa vastaan. JoSePa kuului viime kaudella siihen harvalukuiseen joukkoon, joka kävi nappaamassa Liikuntahallin hornankattilasta täydet pisteet kotimatkalleen. Kyseiset pisteet olivat varsin tärkeässä osassa siinä, että joutsalaisporukka sijoittui juuri koiralauman edelle sarjataulukossa, joten koskilaisilla on varmasti hampaankolossa viime kaudesta. Sanomattakin on selvää, että uudistunut Mad Max haluaa pisteitä sarjataulukkoon heti kauden alusta lähtien. Kilpailu hyvistä pudotuspeliasetelmista tulee olemaan kova.

Mad Max -toimitus nappasi avausottelun alla haastatteluun joukkueen kapteenin Jesse Collinin.

Jesse, mikä fiilis jäi treenikaudesta?

”Treenikausi lähti liikkeelle hieman epävarmoissa tunnelmissa Alexin päätöksen jälkeen, mutta fiilis ja tekemisen meininki joukkueessa on ollut alusta lähtien kohdallaan. Alku menikin hieman enemmän fysiikkapainotteisesti ja perusasioiden kertaamisen merkeissä. Tompan tulon jälkeen ollaankin sitten päästy keskittymään enemmän pelitapaan ja hiomaan lajin hienouksia kuntoon. Vaikka pelitapa säilyy jotakuinkin samankaltaisena kuin edellisillä kausilla, on mukaan tuotu tietenkin vähän uutta ja parketilla tullaan varmasti näkemään taas hieman erilainen koiralauma!”

Entäpä treenimatsit, mikä maku niistä jäi?

”Saatiin mukava määrä matseja alle ja päästiin käyttämään koko laajaa kokoonpanoa näissä peleissä, mikä on erittäin hieno juttu. Nyt varsinkin, kun ollaan taas saatu lisää leveyttä pelaajistoon. Välillä kopissa ihmetelläänkin, että kuinka monta ihmistä niin pieneen tilaan saa tungettua.”

Liiga starttaa sunnuntaina. Mitkä ovat odotukset tulevalle kaudelle?

”Nyt on taas pitkä odotus päättymässä ja vihdoin päästään pelaamaan pisteistä! Into piukassa näitä tosipelejä on odotettu ja varmasti vielä ensimmäisissä otteluissa nähdäänkin jonkun verran enemmän vauhtia kuin järkeä. Uskoisin kauden edetessä tämänkin tasoittuvan ja Maxien olevan taas askeleen lähempänä kärkijoukkueita. Tuleva kausi tulee varmasti olemaan mielenkiintoinen ja ehkä sen aivan terävimmän kärjen takana on tarjolla useampia paikkoja otettavaksi. Heti kauden alusta pitää olla valmiina nappaamaan pisteitä, koska uskon sarjasta tulevan erittäin tasainen ja jokainen piste on tärkeä ensimmäisestä pelistä aina sinne kevään viimeisille kierroksille asti.”

Loppuun perinteiset terveiset kannattajille.

”Apialta eivät monet joukkueet ole viime vuosina pisteitä hakeneet ja tähän samaan tähdätään tälläkin kaudella. Suuri kiitos tästä kuuluu mahtavalle kotiyleisölle, jonka toivon tänä vuonna löytävän vieläkin sankemmin joukoin hallille pitämään tunnelmaa yllä!”

 

Mad Max -kannattajien tehtäväksi jää nyt toteuttaa Jessen toive ja saapua hallille. Koiralauma on jälleen valmiina tarjoamaan futsalelämyksiä.

Kauden avausmatsi Mad Max – JoSePa potkaistaan käyntiin sunnuntaina 29.9. klo 15 Valkeakosken Liikuntahallilla. Pääsylippujen hinnat 8 / 5 €. Kausikorttejakin löytyy vielä lunastettavaksi lipunmyynnistä 50 € hintaan vaikka niitä hyvään tahtiin on jo myytykin. Maksuvälineenä lipputiskillä käyvät käteinen raha, ePassi ja Smartumin 5 € liikunta- ja kulttuurisetelit.