Riemu saapuu haastamaan Mad Maxin

12.10.2019

Juhliiko Mad Max sunnuntaina kauden kolmatta voittoa? (calahan.kuvat.fi)
Juhliiko Mad Max sunnuntaina kauden kolmatta voittoa? (calahan.kuvat.fi)

Mad Max jatkaa huomenna sunnuntaina voittoputken kehittelyä, kun vastustajaksi Liikuntahalliin saapuu Liikunnan Riemu Jyväskylästä. Futsal-Liigakausi on alkanut koiralauman osalta mukavasti, sillä kahdesta ensimmäisestä matsista plakkarissa on kaksi voittoa. Kauden avauksen vasta voittomaalikisassa tullut voitto vei tosin yhden sarjapisteen mennessään. Edellisellä kierroksella Mad Max haki harvinaisen vierasvoiton Sievistä, mikä toi täydet kolme pistettä sarjataulukkoon. Taulukkoa on toki aivan turha tuijotella vielä tässä vaiheessa kautta, mutta kaikki pisteet ovat varmuudella yhtä tärkeitä, kun niitä keväällä ynnäillään yhteen.

Kahdesta voitosta huolimatta Mäxien pelaaminen ei ole ollut ainakaan hyökkäyssuuntaan ihan uomissaan, mutta puolustus on sitävastoin pitänyt pari hienoa matsia maalin suulla pelanneen Jukka Saaren johdolla varsin mukavasti, mistä tietysti näytteenä viime viikonlopun nollapeli. Hyvän puolustuspelin varassa on hyvä lähteä rakentelemaan hyökkäysuuntaankin vaarallisempia kuvioita. Varmuudella yksi syy hyökkäyspelin lievään vaatimattomuuteen on ollut Justus Kunnaksen harmittava loukkaantuminen, minkä johdosta viime kauden ykköstykki on poissa luultavasti ainakin syyskierroksen ottelut.

Vierasjoukkue Riemu nousi lyhyen Ykkösen visiitin jälkeen takaisin Futsal-Liigaan ja on joutunut kokemaan sarjan ennakkosuosikkien kovuuden kahteen otteeseen, kun sekä Akaa Futsal että KaDy ovat iskeneet yhteensä 15 maalia jyväskyläläisten nuottaan. Siinä välissä Riemu otti kuitenkin kotivoiton Sievistä, joten pistesarake tuli siinä samassa avattua. Riemua on ennakoitu sarjan tyvipäähän, joten siinä mielessä suosikin viittaa asetellaan huomisessa ottelussa kovana kotijoukkueena tunnetun Mad Maxin harteille.

Kestääkö Hullut koirat ennakkosuosikin paineet? Se nähdään huomenna, kun peli pyöräytetään käyntiin klo 15 Apian Liikuntahallissa. Kannattaa tulla hallille kannustamaan koskilaiset voittoon. Pääsylippujen hinnat 8 / 5 €. Kausikorttejakin löytyy vielä jokunen lunastettavaksi lipunmyynnistä 50 € hintaan. Maksuvälineenä lipputiskillä käyvät käteinen raha, ePassi ja Smartumin 5 € liikunta- ja kulttuurisetelit.