Mad Max taipui Akaassa

17.10.2019

Mad Max joutui taipumaan kauden ensimmäiseen tappioon Akaa Futsalin vieraana. Loppuluvut kirjattiin kotijoukkueen eduksi 6-4 (3-3). Sarjan kärjessä edelleen siis tappioitta porskuttava Akaa onnistui pakottamaan koiralauman muutamiin pahoihin virheisiin ja teki paikoistaan voittoon tarvittavat maalit.

 

Akaa Futsal tarjoili alkuun shokkihoitoa vierailijoille menemällä kolmen maalin johtoon, mutta sitkeät koskilaiset kampesivat matsin tasalukemiin 3-3 avausjakson loppupuolella Mikko Matinaron, Matti Jussilan ja Kim Lingmanin maaleilla. Toisen jakson puolivälissä Mäxit kävivät johdossa Yasar Elbellerin maalilla, mutta kolme maalia mieheen tehneiden Juhana Jyrkiäisen ja Dusan Milojevicin johdolla Akaa nousi lopussa voittoon.

 

”Pienestä oli kiinni tänään. Olen erittäin tyytyväinen taisteluilmeeseen. Tappio harmittaa aina, mutta jos kerran hävitä pitää niin hävitään sitten taistellen ja kaikkemme antaen. Mielestäni näytettiin kuitenkin mihin koiralauma pystyy. Kärkijengi rankaisee virheistä ja meille tuli niitä juuri se pari liikaa, joten pisteet jäivät Akaaseen. Nyt huilataan hetki ja aletaan valmistautumaan hallitsevan mestarin kohtaamiseen. Saadaan yksi kova treeniviikko alle ja sitten ollaan taas vähän parempia”, tuumasi koiralauman pääkäskijä Tomi Tuominen matsin jälkeen.

 

Mäxien seuraavaan matsiin on siis parisen viikkoa ja silloin lauantaina 2.11. Koskiin saapuu vierailemaan Kampuksen Dynamo. Kaiken järjen mukaan tästä jyväskyläläisnipusta on Hulluille Koirille enemmän vastusta kuin edellisestä.