Lauantaina vastassa Kampuksen Dynamo

1.11.2019

Yasar Elbellerin tehokasta peliä tarvitaan KaDya vastaan. (calahan.kuvat.fi)
Yasar Elbellerin tehokasta peliä tarvitaan KaDya vastaan. (calahan.kuvat.fi)

Maajoukkuetauko alkaa olla vietetty ja Futsal-Liigassa palaillaan tositoimiin. Maajoukkuetaukohan oli sikäli historiallinen, että Suomi selvitti tiensä ensimmäistä kertaa MM-karsinnan Elite Roundille UEFA:n 16:n parhaan joukkoon. Mad Max -pelaajia ei ollut maajoukkueen matkassa tällä kertaa ja koskilaiset pystyivät käyttämään tauon kolhujen paranteluun ja treenaamiseen. Valitettavasti vaan parin viikon taukokaan ei ollut aivan riittävä vaan koiralauma jatkaa kulkuaan aavistuksen raihnaisena.

Maajoukkuetauon aikana Mad Max -pelaajistossa tapahtui liikehdintää tällä kertaa seurasta poispäin. PJK:sta tulleet Nico Suomalainen ja Leevi Sorsa palautuivat samaan osoitteeseen, kun heidän sopimuksensa purettiin yhteisymmärryksessä. Harri Matinaron pelaajasopimus on niin ikään purettu, mutta Harri jatkaa seurassa kuitenkin muissa tehtävissä.

Lauantaina eteen tuleva testi onkin sitten kokolailla kovinta, mitä liigassa tarjoillaan, sillä vastassa on hallitseva mestari Kampuksen Dynamo Jyväskylästä. Tälle kaudelle uudistunut KaDy on aloittanut sarjan varsin mallikkaasti ja ottanut pari rutiinivoittoa Riemusta ja JoSePa:sta. Kolme pelattua ottelua on tuonut tilille silti yhden tappion, kun Akaa Futsal nappasi itselleen mestarin päänahan. Samaa päänahkaa metsästää koiralauma, joka on neljä matsia pelattuaan kärsinyt ainoan tappionsa niin ikään Akaalle.

KaDy on ollut Mad Maxille perinteisesti viheliäinen vastustaja ja edellisestä voitosta alkaa olla liian kauan. Lähimuistissa ovat parin viime kauden puolivälieräsarjat, mitkä ovat menneet KaDyn nimiin suoraan otteluvoitoin 3-0. Varsinkin kotiluolassaan Mad Max on kuitenkin tarjoillut jyväskyläläisille kelpo vastuksen, joten tiukkaa matsia voi huomisesta povailla.

Kannattaa tulla huomenna lauantaina hallille tsekkaamaan, kun Hullut koirat yrittävät horjuttaa hallitsevaa mestaria. Matsi laitetaan käyntiin klo 15. Pääsylippujen hinnat 8 / 5 €. Kausikorttejakin löytyy vielä jokunen lunastettavaksi lipunmyynnistä 50 € hintaan. Maksuvälineenä lipputiskillä käyvät käteinen raha, ePassi ja Smartumin 5 € liikunta- ja kulttuurisetelit.