Mad Max 07 valmiina pelikauteen

3.12.2019

Ville Stenman, Viljo Tikkala, Joona Silen ja Juska Mäkelä kuuntelevat valmennuksen ohjeita. (calahan.kuvat.fi)
Ville Stenman, Viljo Tikkala, Joona Silen ja Juska Mäkelä kuuntelevat valmennuksen ohjeita. (calahan.kuvat.fi)

Mad Maxin 07-syntyneiden ikäryhmä on valmistautunut kauteen lokakuun alusta ja joukkue harjoittelee kerran viikossa. Lisäksi on aina mahdollisuuksien mukaan käytetty edustusjoukkueelta käyttämättä jääneitä vuoroja.

Joukkue muuttui viime kaudesta hiukan niin taustojen kuin pelaajien osalta. Valmennusvastuu on edelleen Jallu Mäkelällä, mutta täksi kaudeksi joukkue sai lisää apuja taustajoukkoihin kun Apa Jussila ja edustusjoukkueen avainpelaajiin kuuluva Matti Jussila hyppäsivät tämän ikäryhmän mukaan. Myös Tapsa "sukka" Tikkala kuuluu valmennusryhmään.

Joukkue pelaa tulevalla kaudella kahdella joukkueella P13 Futsal Ykköstä ja P13 Futsal Kakkosta. Harjoituksissa on pyritty keskittymään jo enemmän nimenomaan futsalin tekniikoihin ja taktiikoihin. Esimerkiksi erikoistilannepelaaminen on ollut yksi asia, mihin on tällä kaudella kiinnitetty enemmän huomiota ja juuri tässä Matti Jussila on ollut mies paikallaan. Harjoituksissa on menty hyvällä asenteella unohtamatta tietenkään sitä tärkeintä, että pojilla on harjoituksissa kivaa ja kotiin voi lähteä hymyillen odottamaan seuraavaa treeni- ja pelipäivää.

Samuel Salmi on yksi uusista Mad Max pelureista. Samppa on otettu joukkueeseen hienosti vastaan ja tällä kaudella uutena asiana mukaan tullut kapteeniäänestys kertoo myös pojan merkityksestä joukkueelle. Samuel valittiin joukkueen kapteeniksi yhdessä Juska Mäkelän kanssa. Samppa pääsikin vastailemaan toimituksen tiukkoihin kysymyksiin ennen sarja-avausta.

Samppa, miten on kausi lähtenyt käyntiin uudessa joukkueessa?

”Mielestäni kausi on alkanut erittäin hyvin kaikin puolin. Valmentajat ja pelikaverit ovat huipputyyppejä. Kun uutena pelaajana tulin niin ottivat tosi hyvin mukaan samantien.”

Onko mielestäsi futsalista hyötyä futiksen pelaajalle?

”On paljonkin. Kaikki kosketukset palloon on aina plussaa ja niitä tulee paljon futsalissa. Futsalissa tulee tehtyä asioita pienemmässä tilassa ja ajassa, koska peli on nopeatempoisempaa kuin futis ja tämä auttaa tekemään nopeampia ratkaisuja myös jalkapallon puolella.”

Parasta Mad Max 07-joukkueessa?

”Superhyvät joukkuekaverit ja valmentajat, mutta ennen kaikkea hyvä joukkuehenki. Peleissä ja treeneissä kannustetaan ja on muutenkin hyvä henki. Puhalletaan niin sanotusti yhteen hiileen.”

Joukkueen tavoitteet?

”Totta kai lähdetään aina voittamaan, mutta edetään peli kerrallaan ja maltilla. Uskon, että pystymme voittamaan sarjan, kun pelaamme parasta peliämme ja tosissaan.”

Terveisiä huimille Mad Max -faneille?

”Kiitos tuesta ja tervetuloa kannustamaan meidät voittoon. Fanien kannustus tsemppaa aina.”

 

Joukkueen kausi käynnistyy 6.12. kotipeleillä Liikuntahallissa, jolloin pelataan ottelut Mad Max – LeKi klo 10:30 ja Pyry - Mad Max klo 13:00.

Seuraavat pelit ovat heti 8.12. myöskin Valkeakoskella. Silloin pelataan ottelut Mad Max – PJK klo 13:30 klo 13:30 ja TPV – Mad Max klo 15:10.

 

Mad Max 07 -joukkue kaudelle 2019-2020

 

2. Luukas Kärkkänen

6. Joona Silen

7. Elmo Lehtonen

8. Veeti Naukkarinen

9. Samuel Salmi 

10. Viljo Tikkala

13. Juska Mäkelä 

15. Joonas Riikonen

16. Topi Lehtinen

19. Roope Virkki

21. Ville Stenman

22. Nooa Aaltonen

23. Julen Sillanpää Echeverria

25. Atte Rytkönen

28. Eino Koreasalo

29. Jemias Tervaniemi

64. Justus Lamminen

 

valmentaja: Jallu Mäkelä

valmentaja: Ari Jussila

valmentaja: Matti Jussila

valmentaja: Tapani Tikkala