Voitto alla kohti torstain Ilves-matsia

3.12.2019

Moli lupaa iskeä torstaina tehoja taululle. (calahan.kuvat.fi)
Moli lupaa iskeä torstaina tehoja taululle. (calahan.kuvat.fi)


Futsal-Liiga jatkuu Mad Maxin osalta itsenäisyyspäivän aattona torstaina, kun haastajaksi Liikuntahalliin saapuu Ilves FS Tampereelta. Koiralauma onnistui vihdosta viimein marraskuun puolellakin raapimaan voiton tililleen, kun PP-70 kaatui edellisessä ottelussa lukemin 5-2. Myös takkuisesti aloittanut Ilves onnistui nappaamaan edellisessä ottelussaan kauden avausvoittonsa, joten molemmat joukkueet lähtevät torstain kamppailuun voitto alla.

 

Mikko Matinaro oli edellismatsissa voiton takuumiehiä iskemällä hattutempun ja on toki esiintynyt muutenkin vahvasti alkukaudella.

Moli, runkosarjaa on nyt vajaa puolet pelattu. Mikä on fiilis alkukaudesta joukkueen ja oman pelaamisen näkökulmasta? 

”Kauteen valmistautumista hankaloitti tietysti päävalmentajan kiinnityksen pitkittyminen. Preseason olisi voinut mielestäni olla hiukan pitempi ja tehokkaampi. Onneksi Tuomisen Tomppa saatiin kiinnitettyä Valkeakoskelle. Tomin aloitettua päävalmentajana harjoitusten laatu ja vaatimustaso nousi. Joukkueen pelaajamateriaali myös leveni viime kaudesta, mikä on lisännyt joukkueen sisäistä kilpailua peliajasta. Tehojen tekemiseen joukkue sai kaivattua leveyttä, kun Akaalta saapui kaksi kaverusta koiralaumaan. Ennen sarjan alkua Juppe Kunnaksen ja Raikon Rixan loukkaantumiset olivat takaisku joukkueelle. Sarjan alkuun saimme kuitenkin hyviä tuloksia. Pelillinen notkahdus tapahtui, kun kohtasimme viime kauden mitalijoukkueet ja haastavat pohjoisen porukat vieraissa. Edellisen matsin PP-70 voitto antoi taas itseluottamusta ja palautti huumorin joukkueeseen.

Omalta osalta viime kauden loukkaantumiset ovat historiaa ja omat odotukset ovat korkealla tällä kaudella. Omaa pelaamista on auttanut Tomin suosima perinteinen pivot-peli. Viime kauden opit eivät toki ole unohtuneet, mutta pivot-pelaaminen sopii minulle paremmin. Pivotin roolissa koen olevani vaarallisempi ja näin auttavani paremmin joukkuetta.”

Millaisin odotuksin Ilves-peliin? 

”Torstaina lähdetään Ilvestä vastaan luottavaisin mielin. Ilves on parantanut otteitaan, mutta ei tule pisteitä hakemaan Apialta. Joukkue on pitänyt tauon aikana perinteiset olympialaiset ja treeneissä on ollut hyvä flow. Ja siitähän lähdetään, että Mäxit ja Moli nousee teksti-tv:n listoilla torstaina ylemmäksi.”

 

Mad Max – Ilves FS Apian Liikuntahallilla torstaina 5.12. klo 19. Kannattaa jälleen kerran tulla hallille kannustamaan koskilaiset voittoon. Pääsylippujen hinnat 8 / 5 €. Maksuvälineenä lipputiskillä käyvät käteinen raha, ePassi ja Smartumin 5 € liikunta- ja kulttuurisetelit.

Matsissa mukana myös Mad Maxin pitkäaikaiset tukijat UPM ja Mallas-Pidot Oy.