Lauantaina vastassa Someron Voima

7.2.2020

Juhliiko Mad Max jälleen kotiottelussaan? (arkistokuva calahan.kuvat.fi)
Juhliiko Mad Max jälleen kotiottelussaan? (arkistokuva calahan.kuvat.fi)

Futsal-Liiga jatkuu maajoukkuetauon ja maajoukkueen MM-kisojen jatkokarsintaan vieneiden urotekojen jälkeen Mad Maxin osalta kotiottelulla Someron Voimaa vastaan. Joukkueet majailevat sarjataulukon keskivaiheilla sijoilla kuusi ja seitsemän kotijoukkue ensin mainittuna ja pudotuspelipaikat näyttävät olevan jo melko hyvin haarukassa.

Mad Maxin neljä ottelua kestänyt voittoputki katkesi edellisessä ottelussa KaDyn vieraana, joten koskilaisilla on tietysti tavoitteena nopea paluu pisteiden makuun. Joukkueen iskukykyä heikentää lauantain matsissa Mika Jussilan poissaolo korttitilin täytyttyä. Koiralauman rosterissa saatetaan nähdä uusi nimi, kun maalivahti Aleksi Pennanen on liittynyt mukaan ryhmään lainasopimuksella Ilveksestä.

Vierailija Someron Voima on pelannut vaihtelevan kauden, mutta joukkueen hyökkäyspään osaaminen on toki kaikilla tiedossa. Pistepörssin kärkimiehet ovat tutut nimet Gezim Voca ja Arber Istrefi, jotka ovat paukutelleet lähes puolet joukkueen maaleista.

”Pienen tauon jälkeen kiva päästä taas tositoimiin. Joukkue on harjoitellut hyvin maaottelutauon aikana ja on valmiina kohtaamaan Someron Voiman. SoVo on täynnä taitavia yksilöitä, joilla useammalla pelaajalla on vahvuuksia juuri 1vs1-pelaamisessa ja moni omaa aika painavan laukauksen. Meidän pitää olla valmiita puolustamaan oma ukko loppuun asti pois paikoilta ja vastaavasti uskottava taas kerran siihen omaan hyvään tekemiseen, joka ajoittain toimi KaDyakin vastaan viime pelissä. Siinä pelissä paikkoja oli, nyt täytyy vaan niistä onnistua tekemään kaapit. SoVo ei ehkä ole kaikkein kurinalaisin joukkue, kun taas meillä pojat menevät koko ajan eteenpäin juuri joukkuepelaamisessa. Lisäksi kotiottelu ja porukan hyvä henki tuovat varmasti meille hyvän tuloksen pelistä. Pieni tasoitus joudutaan antamaan, kun Mika Jussila kärsii pelikieltoa korttitilin täyttymisen johdosta ja näin ollen Jusis taitaa huilata uransa ensimmäistä kertaa juuri tästä syystä. Onneksi seuraavalla kierroksilla tuplaviikonloppuna Jusis taas mukana. Terveystilanne alkaa olla muutenkin hyvä, joten kannattaa tulla katsastamaan Mäxien kunto Apian parketille”, ennakoi ottelua Mad Max -valmentaja Jallu Mäkelä.

Matsi potkaistaan käyntiin huomenna lauantaina klo 15. Mad Maxin saattaa otteluun Apian parketille seuran nuorin joukkue eli 2012-syntyneet koiranpennut.