Katsetta tulevaan - Jesse Collin jatkaa parin kauden sopimuksella

7.5.2020

Jesse Collin jatkaa Mäxien riveissä. (calahan.kuvat.fi)
Jesse Collin jatkaa Mäxien riveissä. (calahan.kuvat.fi)

Edellinen kausi päättyi harmillisesti ennen loppuhuipennusta, mutta koiralauman katse on jo vahvasti tulevassa. Mad Max -toimitus alkaa purkaa sopimustilannetta julkaisemalla uusia iloisia pelaajasopimusuutisia seuraavien viikkojen aikana perinteisten kysymysten ja vastausten kera. Aloitetaan urakka ilmoittamalla, että joukkueen kapteeni Jesse Collin jatkaa seuraavat kaksi kautta Mad Maxin riveissä.

 

Jesse, miten kausi 2019-2020 osaltasi meni?

Viime kausi oli omalta osaltani hiukan haastava ja pienten loukkaantumisten sävyttämänä. Loppukautta kohti tuntui, että oma tekeminen alkoi parantumaan, mutta harmillisesti kausi loppuikin ennenaikaisesti kesken.

Mitä parannettavaa koet tuleville kausille osaltasi?

Tuleville kausille päätavoitteena itselläni on saada vielä enemmän tasaisuutta tekemiseen. Hyvän ja huonon päivän ero on vieläkin huomattava, vaikka siitä tässä vuosien varrella on jo saatu paljon karsittua poiskin. Joka päivä tästä lajista jotain uutta tulee opittua, joten eiköhän tuo sama parannus jatku myös tulevaisuudessa!

Mitä parannettavaa joukkueella kaudesta 2019-2020 jäi?

Joukkueen osalta paransimme viime kaudella selkeästi vieraspelaamista. Aiemmilla kausilla pisteet kertyivät pääasiassa kotisalista, mutta viime kautena pystyimme nipistämään jo paremmin pisteitä mukaan vieraista. Toisaalta Apialta lähti vierasjoukkueet turhan monesti pisteiden kanssa pois. Ailahtelevuutta pitäisi saada joukkueenkin osalta pienennettyä. Edelleen pystymme voittamaan minkä tahansa joukkueen tässä sarjassa hyvänä päivänä, nyt niitä hyviä päiviä pitää onnistua saamaan vielä useammin!

Taustatiimi vahvistui lisää, tuoko se uusia asioita joukkueeseen ja tekemiseen?

Seura on ottanut isoja harppauksia viime vuosina ja tulevallekin kaudelle ollaan taustatiimiä saatu kasvatettua. Tämä luo jälleen kerran paremmat mahdollisuudet meille pelaajille nostaa tasoamme. Toivotaan, että ensi kaudella saadaan taas napsu enemmän jokaisesta irti.

Legendaarinen kysymys: kenet ottaisit Mäxeistä mukaan autiosaarelle?

Autiolle saarelle ottaisin mukaan Herityn Mikon - tämän kaverin seurassa ei varmasti kävisi aika pitkäksi!