Uusi pelaajasopimus - Akseli Tiensuu siirtyy Maxeihin

27.6.2020 klo 11:00
Futsal Mad Max ja Akseli Tiensuu ovat päässeet yhteisymmärrykseen pelaajasopimuksesta. Sopimus on yksivuotinen, mutta sisältää myös option kaudesta 21/22. 23-vuotiaan Tiensuun edellinen seura Futsal-Liigassa oli Ilves, jossa hän vietti viimeiset kolme kautta.

Mad Maxissa lempääläislähtöinen pallotaituri saa pelipaitansa selkämykseen numeron 17.

Omatoimiharjoittelujakson rääkkireenin ohessa Tiensuu kerkesi avaamaan toimitukselle mietteitään siirrosta:

 

Ilvekselle ja sen valmentajalle Antti Teittiselle olen valtavan kiitollinen siitä, että hänen huostassaan omaksuin lajin perusteet ja enemmänkin. Nyt haluan nähdä, mitä muuta tarjottavaa liigakentillä on meikäläiselle.

Mad Maxin pelaajat ovat suurin osa enemmän tai vähemmän tuttuja, joten Maxit tuntuivat sikälikin hyvältä vaihtoehdolta. Esimerkiksi nuoremman Jussilan kanssa on tullut juniorina tahkottua melkein kymmenen vuotta samassa futis- ja futsaljoukkueessa. Uskon, että löydämme Masan kanssa saman juniorivuosien kemian nopeasti! Ajatus paluusta Apialle lämmittää sydäntä. Odotan innolla tulevaa kautta. Koiralauman peli ja organisaatio on kehittynyt runsaasti viimevuosina. On ilo päästä mukaan tähän kehittyvään joukkueeseen.

"Juniorivuosina pelasimme Akselin kanssa jalkapalloa samassa joukkueessa. Muistelen noita aikoja suurella lämmöllä. Takaan, että joukkueeseemme liittyy huikea pelaaja," ylisti Matti Jussila tuoretta hankintaa.

"Nuoresta iästään huolimatta Tiensuu tuo joukkueeseen kokemusta, taitoa ja leveyttä. Olen iloinen hänen sopimuksestaan. Uuteen joukkueeseen sopeutumisen ei pitäisi tuottaa ongelmia," kommentoi Mad Maxin seurajohdosta Jukka Kastelvuo.

"Tiensuu on saanut hyvät futsalopit Loiskeesta ja Ilveksestä. Hän oli jo Ilveksessä joukkueensa avainpelaajia, mutta potentiaalia löytyy kehittyä entisestään paremmaksi futsalpelaajaksi Valkeakoskella. Vahvalla pallollisella osaamisella varustettu kaveri tuo valmennukselle yhden lisävaihtoehdon työkalupakkiin," hehkutti päävalmentaja Tomi Tuominen.