ENNAKKO: Harjoitusottelu KaDy - Mad Max

5.9.2020 klo 10:45


Ennakon tarjoaa Valkeakosken Liikenne

HARJOITUSOTTELU - Liput 10 e / 5 e / alle 18v ilmaiseksi

 

Striimi: https://solidsport.com/kampuksen-dynamo - hinta 6,90 e

 

KaDy - Mad Max 5.9 klo. 16:00 @ Mikkeli Saimaa Stadiumi

 

Mad Maxin kolmas ottelu pre-seasonilla pelataan lauantaina 5.9 klo. 16:00 Mikkelissä. KaDy voitaneen laskea ottelun kotijoukkueeksi, vaikka ottelu pelataan poikkeuksellisesti Mikkelin Saimaa Stadiumilla. Ottelu on osa laajempaa futsaltapahtumaa kyseisenä päivänä. Mikkeli on hieman tuntemattomampi alue futsalin suhteen, joten tämän kaltaiselle tapahtumalle on varmasti tilausta.

 

KaDy sijoittui päättyneellä kaudella runkosarjassa viidenneksi. Joukkueen saldo oli 16 voittoa ja 5 tappiota. Pudotuspeleissä olisi voinut tapahtua toki mitä tahansa, mutta Vasko Vujovicin valmentava ryhmä tähtää ehdottomasti korkeammille sijoituksille, onhan suomenmestaruus kuitenkin irronnut kahtena edellisenä loppuun pelattuna kautena.

 

Jyväskylässä ovi on käynyt niin sisään kuin ulospäinkin. Rikkonaisen kauden pelannut, mutta jälkimmäisen mestaruuden takuumies Newton Jr. vaihtoi Tornion vihreään pelipaitaan, kuten myös hieman yllättäen Sergei Korsunov. Markus Rautainen siirtyi kilpailija Akaa Futsalin leiviin.

 

Tulopuolella on kuitenkin järkyttävän kovia nimiä. Suomen parhaaksi futsalpelaajaksi äänestetty Jukka Kytölä palasi kotiin. Mies pelasi viime kaudella Italian pääsarjassa. Kun taitava Tero Intala saatiin houkuteltua takaisin seuraan ja 38 maalia Torniossa paukuttanut Italo vastasi myös punamustien kutsuun, on Vujovicilla käytössään nimivahva ryhmä tulevallakin kaudella.

 

Mad Max urakoi eilisiltana jo yhden ottelun pohjille Akaassa. Tiukan kamppailun jälkeen Akaa Futsal oli maalin verran parempi. Loppulukemiksi kirjattiin 6-5. Ottelussa oli paljon positiivista ja KaDy-kohtaamiseen päästään hyvillä mielin.

 

Lepo- ja matkustusetu on ilmiselvästi Dynamolla. Eniten ongelmia koiralaumalle tuottaa kuitenkin eilisestä ohentunut kokoonpano. Eilisen poissaolijoista ainoastaan Arttu Haataja palaa kokoonpanoon. Riku Raikko, Mikko Matinaro, Omar Soli ja Mikko Heritty puolestaan joutuvat jättämään Mikkelin reissun väliin.

 

2+7 kokoonpanoon saadaan kuitenkin muutama lisänimi, sillä Ylöjärven Ilveksestä lähtee muutama nuori pelaaja mukaan reissuun. Heille on varmasti hyvää kokemusta luvassa ja pääsevät antamaan näyttöjä valmentaja Tomi Tuomiselle ja Max-seurajohdolle.

 

Mika Jussila analysoi tulevaa ottelua seuraavasti:

 

"KaDy on aina paha vastus. Kyseessä on ammattimainen joukkue kaikin puolin. Heiltä löytyy jokaiselta pelipaikalta aivan liigan eliittiin kuuluvia pelaajia. Dynamon vuosien saatossa tutuksi tullutta laadukasta erikoistilannepelaamista ei sovi myöskään unohtaa. Vaskon paketti on erittäin vaikea murtaa, mikäli punamustat päästää johtoasemaan.

 

Voittamaan kuitenkin lähdemme. Meidän täytyy puolustaa joukkueena kurinalaisesti ja maalivahdin on otettava pallot kiinni. Hyökkäyspäässä paikkoja tulee varmasti, näitä joukkueita vastaan viimeistelyprosentin vaan on oltava korkea.


Pisteitä sarjataulukkoon ei toki vielä jaeta. Tärkeintä on kehittää joukkueen pelaamista ja ajoittaa kuntohuippua lähemmäksi kauden alkua. Fyysisesti viikonloppu on kuormittava. Perjantai-illan Akaa-ottelun jälkeen palautumisaikaa ei jää paljoa.


Pelipaikkana Saimaa Stadiumi on myös mielenkiintoinen. Itselleni Mikkeli on toki lähellä sydäntä opiskelu- ja jalkapallovuosien myötä. Toivottavasti tulee paljon väkeä katsomoon!"

 

 

H2H

 

25.01.2020 Futsal-Liiga KaDy - Mad Max 4-1 (2-0)
02.11.2019 Futsal-Liiga Mad Max - KaDy 2-11 (1-5)
23.03.2019 Playoffs Mad Max - KaDy 1-4 (0-2)
17.03.2019 Playoffs KaDy - Mad Max 6-0 (2-0)                                                16.03.2019 Playoffs KaDy - Mad  Max 3-2 (2-1)

     


Pre-season 20/21 KaDy

 

JoSePa - KaDy 2-7 (1-3)
 

LINTULA, Lassi 2 maalia
INTALA, Tero 2 maalia
KYTÖLÄ, Jukka 1 maali
KYTÖLÄ, Mikko 1 maali
LOUSTE, Henri 1 maali

 
Pre-season 20/21 Mad Max

 

PJK - Mad Max 2-3 (1-2)
Akaa Futsal - Mad Max 6-5 (2-0)
 

JUSSILA, Mika 0+3=3
KUNNAS, Justus 2+0=2
MATINARO, Mikko 2+0=2
ELBELLER, Yasar 1+1=2
RAIKKO, Riku 1+1=2