Futsal Mad Max ja Ylöjärven Ilves ovat solmineet yhteistyöseurasopimuksen

21.9.2020
Yhteistyö kattaa miesten ja poikien sarjat

 

 

Ylöjärven Ilveksen miesten futsaljoukkue pelaa Tampereen 2.divisioonaa. Pojat U19 ja U17 jahtaavat suomenmestaruuksia ikäluokissaan.

 

Yhteistyöseurasopimus antaa molempien organisaatioiden pelaajille mahdollisuuden peli- ja harjoitusminuutteihin toisessa joukkueessa. Myös valmentajien välinen vuorovaikutus tulee olemaan aktiivista ja kehittävää.

 

Alkavaa yhteistyötä on pohjustettu pitkään ja ensiviitteitä siitä saatiinkin jo pre-seasonin aikana. Mad Maxin miesten joukkue sai otteluunsa Mikkelissä lisävahvistuksia Ylöjärven Ilveksen lahjakkaasta U19-jengistä. U19-pojat piipahtivat myös harjoitusvastustajana Valkeakoskella.

 

Mäxien hiomaton timantti, Arttu Haataja, on myös nimenomaan ylöjärveläisseuran kasvatteja.

 

Seurojen puheenjohtajat kommentoivat alkanutta yhteistyötä.

 

"Ylöjärven Ilveksen kasvateista Mad Maxin miesten edustusjoukkueessa pelaa tällä hetkellä U19-maajoukkueestakin tuttu Arttu Haataja, joten aika näyttää mitä kaikkea nyt alkaneella yhteistyöllä saadaan tulevaisuudessa aikaiseksi.

 

Yhteistyössä on kysymys siitä, että molemmat osapuolet kokevat siitä aitoa arvoa. Mad Maxin kanssa tehty sopimus on tästä hyvä esimerkki. Se avaa pelaajillemme loistavia kehittymisen mahdollisuuksia.

 

Yhteistyön arvo realisoituu vasta kun lähdetään yhdessä tekemään asioita kentällä. Olen seuran puolesta ylpeä, että pystymme yhteistyön voimin jatkamaan futsalperinteitämme, sekä leventämään pelaajiemme mahdollisuuksia pelata huipputason futsalia Suomessa.

 

Toivon, että tässä syntyy hyvä, avoin ja pitkäjänteinen yhteistyö, jonka vaikutukset näkyvät pelaajiemme lisäksi myös seurojen valmennuksen kehittymisessä.”

 

- Joni Ojamäki, Ylöjärven Ilveksen puheenjohtaja

 

 

”Yhteistyösopimus Ylöjärven Ilveksen kanssa on yksi askel seuramme junioritoiminnan kehittämisen osalta.

 

YIlves on tehnyt pitkään hyvää juniorityötä ja yhteistyön avulla uskon, että pystymme tuomaan uusia asioita molempien seurojen juniorivalmennukseen, sekä mahdollisesti miettimään yhteisiä koulutuksia, leirityksiä jne.

 

Pystymme mm. tarjoamaan maalivahdillemme Veeti Häätylälle mahdollisuuden pelata P19 Futsal-Liigaa ja vastavuoroisesti ylöjärveläisille junioripelaajille mahdollisuuden päästä mukaan liigajoukkueen toimintaan.

 

Valmentajien näkemykset ovat hyvin samankaltaisia, joten uskon tämän auttavan myös molempia seuroja katsomaan asioita eri kulmista.

 

Olemme innolla lähdössä luomaan pitkäjänteistä seurayhteistyötä Ylöjärven Ilveksen kanssa!”

 

- Jukka Kastelvuo, Futsal Mad Maxin puheenjohtaja