OTTELURAPORTTI: Futsal-Liiga Mad Max - JoSePa

20.9.2020 klo 21:26Raportin tarjoaa Koski Padel - vielä kerkeää uloskin pelailemaan ennen talven tuloa!

 

Mad Max - JoSePa 20.9 klo. 15:00 @ Valkeakoski Apian liikuntahalli

 

Maalikooste: https://www.youtube.com/watch?v=ez9UPrwJqYw&t

 

Mad Maxin liiga-avaukseen saapui vieraaksi viime kauden tapaan joutsalainen JoSePa. Mad Max oli molemmissa viime kauden kohtaamisissa vahvempi, mutta Valkeakoskella ratkaisu saatiin vasta rangaistuspotkukilpailun jälkeen.

 

Vieraat luovuttivat pallonhallinnan suosiolla kotijoukkueelle ja vetäytyivät puolustusasetelmiin. Tämä toimi ensimmäisellä jaksolla. Koiralauma ei saanut palloa pitseihin lukuisista laukauksista huolimatta. Toisaalta paraatipaikat loistivat poissaolollaan ja liikkeessä oli parantamisen varaa. 

 

Joonas Manzon kaksi tarkkaa laukausta kruunasivat Mikko Paappasen luotsaaman ryhmän lähes täydellisen puoliajan. Tauolle lukemissa 0-2.

 

Pukukopissa valmentaja Tomi Tuomisen hiustenkuivaajakäsittelyn kokeneet Mäxit laittoivat toiselle jaksolle kaasun pohjaan. Paine oli kova, liike parani ja lopulta Mikko Heritty julisti takaa-ajon virallisesti alkaneeksi. Herityn oikean jalan pommiin syötön kulmapotkusta tarjoili Mika Jussila.

 

Kotiyleisö alkoi jo turhautumaan, kun tasoitusta ei kuitenkaan tuntunut tulevan. Mutta seitsemän minuuttia ennen summeria Justus Kunnaksen 12 metristä lähettämä ohjus löysi kohteeseensa. Vieraiden parhaaksi palkittu maalivahti Aake Partio oli tilanteessa voimaton.

 

Eikä aikaakaan, kun Jussila jatkoi tehokasta iltapuhdettaan tsippaamalla pallon Kunnaksen tarjoilemasta läpiajosta verkon perukoille. Koiralauma oli vihdoin päässyt johtoasemaan neljä minuuttia ennen loppua, eikä sillä ollut suunnitelmissa ansaittua asemaa enää menettää.

 

Mikko Matinaro pääsi nakuttamaan kaksi tärkeää lisämaalia vieraiden hakiessa tasoitusta aggressiivisesti. Samalla Matinaro merkkautti täyteen 200 tehopistettä Futsal-Liigassa.

 

Upean rajapyykin rikkonut Matinaro tarinoi Forssan Autokeitaan À la carte-annoksen äärestä.

 

"Olimme pelin jokaisella osa-alueella liian varovaisia ensimmäisellä jaksolla. JoSePa pelasi vahvuuksillaan ja oli tehokas maalipaikoissaan. Taukolukemat olivat ansaitut.
 

Puoliajalla valmentaja Tuominen antoi pelaajille kovasanaisen palautteen. Toiselle jaksolle pelin painopiste siirtyikin selkeämmin JoSePan päätyyn, sekä taisteluilme ja liike paranivat huomattavasti. Tästä palkintona makoisat kolme pistettä joukkueelle sarjataulukkoon.

 

200 (124+77) pisteen rajapyykin rikkominen tuntui todella hyvältä ja itselleni tärkeää oli saavuttaa merkkipaalu nimenomaan kotiyleisön edessä. Monta kauttahan tässä on tullut pelattua, mutta vielä pärjää mukana. Ottelun jälkeen seuralta saamani kunnianosoitus oli myös hieno ele."
 

 

Mad Max - JoSePa 5-2 (0-2)

 

0-1 Joonas Manzo (Benno Hanslian)
0-2 Manzo (Janne Kosunen)
1-2 Mikko Heritty (Mika Jussila)
2-2 Justus Kunnas (Jussila)
3-2 Jussila (Kunnas)
4-2 Mikko Matinaro
5-2 Matinaro