Mad Max ja Aito Säästöpankki syventävät yhteistyötään

22.9.2020


Aito Säästöpankista saat kattavat lainaamisen, säästämisen, sijoittamisen, lakiasioiden, päivittäisasioinnin, yritys- ja maatalous- sekä varainhoidon palvelut. Aito Säästöpankin yli sata talouden asiantuntijaa palvelevat 15 kunnan alueella Pirkanmaalla ja Satakunnassa. 

 

Aito Säästöpankki on toiminut Valkeakoskella aina vuodesta 1996 saakka. Aikaisemmin se toimi Luopioisten Säästöpankkina, mutta vuodesta 2010 lähtien Aito Säästöpankki-nimellä. 

 

Valkeakosken, Pirkkalan ja Lempäälän konttoreiden paikallisjohtaja Aarne Pitkänen ei peitellyt tyytyväisyyttään kommentoidessaan kasvavaa yhteisyötä.

 

"Tiimini hoitaa henkilö- ja yritysasiakkaiden pankkiasioita niin säästämisen, sijoittamisen kuin rahoituksen osa-alueilla. Asiakkaan odotukset ylittävä palvelukokemus on tärkeintä työssämme. Haluamme tarjota jokaiselle asiakkaalle parasta mahdollista palvelua asiakkaan valitsemassa asiointikanavassa.  

 

Valttimme on ehdottomasti palvelun laatu ja asiakaslähtöisyys, joita haluamme jatkossakin vaalia. Valkeakoskella on paljon potentiaalia ja kaltaisellemme pankille varmasti tarvetta ja kysyntää. Tutkitusti asiakkaamme kokevat saavansa meiltä hyvää palvelua ja pystymme jatkossakin varmasti vastaamaan asiakkaan henkilökohtaisiin tarpeisiin ja toimimaan kumppanina kohti asetettuja tavoitteita talousasioiden suhteen. Haluamme toimia jokaisen asiakkaan talouden valmentajana.

 

Itse olen futisfani ja seuraan sitä tiiviisti. Futsalissa kiehtoo erityisesti peli nopea tempo suunnan ja rytmin muutoksineen. Tykkään katsoa myös taidokasta pallon käsittelyä ja taitava futsal on erityisen miellyttävää katsottavaa.

 

Olemme tehneet jo aiemmin yhteistyötä Mad Maxin kanssa onnistuneesti ja nyt on tarkoitus syventää yhteistyötä entisestään. Kumppanuuden syventämiseen on luotu loistavat puitteet, joten odotettavissa ja tuloillaan on mielenkiintoinen kausi. Aito Säästöpankki haluaa olla mukana paikallisesti tukemassa urheilun parissa ja yhteistyö Mad Maxin kanssa on tästä hyvä esimerkki.

 

Toivotan Mad Maxille menestystä kauteen ja lupaamme olla matkassa mukana tukemassa ja kannustamassa. Tsemppiä Mad Max!"

 

Seuran puheenjohtaja kävi luovuttamassa Pitkäselle Mäxien pelipaidan erikoispainoksen, ikään kuin kasvaneen yhteistyön sinetöimiseksi.

 

https://www.saastopankki.fi/fi-fi/pankit-ja-konttorit/aito-saastopankki

https://www.facebook.com/aitosp

https://twitter.com/aitosp

https://www.instagram.com/aitosp/