OTTELURAPORTTI: Futsal-Liiga Akaa Futsal - Mad Max

26.9.2020

Raportin tarjoaa Lammin Puutarhamulta

 

Akaa Futsal - Mad Max 26.9 klo. 15:00 @ Toijala monitoimihalli

 

Maalikooste: https://www.youtube.com/watch?v=fRPDB1JURKc

 

Mad Maxin vieraskiertue starttasi Akaasta Etelä-Pirkanmaan derbyn merkeissä. Harjoituskaudella seurat pelasivat tiukan väännön, mutta tällä kertaa ottelusta muodostui kotijoukkueen näytös.

 

Avausjaksolla Akaa tykitti pallon pitseihin peräti kuusi kertaa. Pääarkkitehteinä toimivat kahden maalin miehet Aleksi Pirttijoki ja Tatu Ahonen. Mustissa pelannut vierasjoukkue sortui puolustuspäässä virheisiin, eikä hyökkäyksistäkään saatu tulostaululle apuja.

 

Toisella jaksolla Mäxit heräsivät pelaamaan. Mikko Matinaro, Ville Kauppinen ja Veeti Lahtinen taiteilivat taidolla ja kovalla asenteella kolme kavennusmaalia.

 

Loppulukemiksi kirjattiin kuitenkin 8-3, kun Dusan Milojevic ja Jovan Stankovic komistelivat vielä kotijoukkueen näkökulmasta loppulukemia.

 

Mad Maxin esitys jätti paljon parantamisen varaa. Päävalmentaja Tomi Tuominen ruoski omiaan, mutta jakoi myös kehuja vastustajan otteista.

 

"Viikon treenit, sekä kaikki ennen peliä näytti siltä, että tänään haastetaan Akaa tosissaan. Alkuvihellyksen jälkeen ei näyttänyt enää. Teimme varsinkin puolustuspelissä aivan käsittämättömiä virheitä ja kyllä vastustaja tänään näytti, miksi ovat ennakkosuosikkeja sarjassa. He rokottivat kovalla prosentilla pallot pussiin meidän virheidemme seurauksena. Toinen jakso oli sentään hiukan pirteämpää. Treenit sekä pelit jatkuvat ja tästä otetaan oppia ja kehitytään. Ensi viikolla matkaamme Espooseen jatkamaan käsittämätöntä viiden pelin vieraskiertuetta."

 

Akaa Futsal - Mad Max 8-3 (6-0)

 

1-0 Tatu Ahonen (Jovan Stankovic)
2-0 Dusan Milojevic (Ahonen)
3-0 Aleksi Pirttijoki (Markus Rautiainen)
4-0 Ahonen (Stankovic)
5-0 Pirttijoki (Rautiainen)
6-0 Jussi Nyström (Rautiainen)
7-0 Milojevic
7-1 Mikko Matinaro (Joona Heritty)
7-2 Ville Kauppinen (Manu Kuisma)
7-3 Veeti Lahtinen (Mikko Heritty)
8-3 Stankovic (Milojevic)